Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Ath. Bilbao : Şimdi İspanya da BASK'ıyı Kurma Zamanı

Başarılar...Tahminimce Fransanın Bask bölgesindeki oyuncuları da alabilirsin takıma, zamanında Bixente Lizarazu vardı Fransa milli takımında oynuyordu ama yarı bask olduğu için Atletic de oynamıştı sonra Javi martine gibi B.Münih'e gitmişti
    Last edited by sdevrim : 03.Kasım.2012 at 17:02 Reason: kelime hatası

Benden başka birinin Bilbao ile oynadığını ilk defa görüyorum.Başarılar dilerim herşeyden önce.
    Bir diğer söyliyeceğim ; farklı bir takım olması hasebiyle Bilbao'ya çok yakışan 3'lü defans kurgusunu bozmassın umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ronielfayed9 View Post
    Benden başka birinin Bilbao ile oynadığını ilk defa görüyorum.Başarılar dilerim herşeyden önce.
    muzoadux Geçen seride de yanılmıyorsam A. Bilbao ile bir kariyer yapmıştı, başarılar iyi şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    İlgiyle takip edeceğim bir kariyer olacak bir Bilbao taraftarı olarak. Bu kariyer ilerleyen günlerde açmayı düşündüğüm Bilbao kariyeri için ışık olacaktır eminim. Benim açtığım kariyerde de Lorente olmayınca zorlanıyordum onun için Aduritz'in gelmesi iyi olmuş. Ben şampiyon olamadım hiç Bilbao ile. Senden şampiyonluk bekliyoruz. Takipçinim. Başarılar
    Bilyiorum kardeşim geçen senede takip ediyordun..Sende kariyerini yaptıkça başka bir başlık açmaya üşenecek olursan burdan paylaşım yapabilirsin..Karşılaştırmalı gideriz güzel olur

Transfer edebileceğin oyuncuları- biliyorsundur ama yine de yardımcı olması için- hatırlatmak istedim:

Stephane Ruffier- GK
    Azipiceuta- DR
    Monreal- DL
    Benat- MC
    Xabi Alonso- DMC/MC
    Mikel Arteta- MC/AMC/MR
    Antonie Griezmann- AML
    Xabi Prieto- AMR
    Diego Sola- ST
    Azpi (Geçen sene kolaydı ama şimdi artık chelsea de ) , Xabi Alonso ve Prieto , Arteta bunları başta almak çok mümkün değil...Ruffier , monreal ve Benat tabiki ilk hedefler arasında olacak...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim kariyerimde Bilbao, Benat'ı 25M $'a transfer etti.. Ben de ağzım açık izledim Zorlu kariyerinde başarılar..

Quote Originally Posted by Duka View Post
    İlgi çekici..takibe alıyor ve başarılar diliyorum.
    Teşekkür ederim..

Başarılar dilerim kariyerinde Tam olarak ''BASK'' açabilir misin acaba ?

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Başarılar dilerim kariyerinde Tam olarak ''BASK'' açabilir misin acaba ?
    İspanyanın kuzeyinde özerk bir bölge..Bir nevi devlet içinde devlet..Kendi polisi ,kendi başbakanı,kendi bayrağı vs herşeyi var..Bir ara terör olaylarıyla baya adından söz ettirmişti..Bir parça Barcelona , Real Sociedad ,Bilbao vs bu takımlar Bask bölgesi takımları..Real Sociedad da yıllarca Bilbao gibi sadece o bölge oyuncularıyla oynadı...Ama sonra bıraktılar bunu..Ama bilbao hala bu bölgeden doğup büyüyen oyunculardan kurulu bir takımla oynuyor..Hani örnek verelim ; Trabzonsporun sadece trabzonda doğup yetişen oyuncularla oynaması gibi...

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    İspanyanın kuzeyinde özerk bir bölge..Bir nevi devlet içinde devlet..Kendi polisi ,kendi başbakanı,kendi bayrağı vs herşeyi var..Bir ara terör olaylarıyla baya adından söz ettirmişti..Bir parça Barcelona , Real Sociedad ,Bilbao vs bu takımlar Bask bölgesi takımları..Real Sociedad da yıllarca Bilbao gibi sadece o bölge oyuncularıyla oynadı...Ama sonra bıraktılar bunu..Ama bilbao hala bu bölgeden doğup büyüyen oyunculardan kurulu bir takımla oynuyor..Hani örnek verelim ; Trabzonsporun sadece trabzonda doğup yetişen oyuncularla oynaması gibi...
    Açıklaman için Teşekkür ederim başarılar...

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    başarılar dilerim.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by sdevrim View Post
    Başarılar...Tahminimce Fransanın Bask bölgesindeki oyuncuları da alabilirsin takıma, zamanında Bixente Lizarazu vardı Fransa milli takımında oynuyordu ama yarı bask olduğu için Atletic de oynamıştı sonra Javi martine gibi B.Münih'e gitmişti
    Evet kardeşim haklısın..Geçen seneki seride 6 sezon takip ettim ama hiç doğru düzgün oyuncu çıkmadı..Ama oyunun başında kaleci Ruffier var bu tanıma uyan..Fransa milli takımına kadar yükselmişti geçen sene benim kariyerimde..Yine onu almaya çabalayacam

Quote Originally Posted by Ronielfayed9 View Post
    Bir diğer söyliyeceğim ; farklı bir takım olması hasebiyle Bilbao'ya çok yakışan 3'lü defans kurgusunu bozmassın umarım..
    Yıllardır Bilbao dan başka takımı çok az yönetmişimdir
    3 lü defans konusuna gelecek olursak...Oyunda biraz bunu gerçekleştirmek zor oluyor..Ayrıca Amorobieta 5 ay sakat başlıyor biraz kasar yani 3 lü defans

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    muzoadux Geçen seride de yanılmıyorsam A. Bilbao ile bir kariyer yapmıştı, başarılar iyi şanslar.
    Evet doğru hatırlıyorsun Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Benim kariyerimde Bilbao, Benat'ı 25M $'a transfer etti.. Ben de ağzım açık izledim Zorlu kariyerinde başarılar..
    Transfer edecek adam pek olmadığı için , alınabilecek kalitede oyuncular sırf gelsin diye parayı basıyorsun mecburen..Buna pahalı dediler o zaman bende gidip şu alternatif oyuncuyu alayım şansı yok malesef..

Artık başla kardeşim şu kariyere,, valla merakla bekliyoz,, şaka şaka işlerin var galiba,, ama herkes kariyerini bekliyo bilesin

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vay arkadaş 45 mesaj olmuş.(Şuan 46 oldu.) başlamamış henüz kariyer

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Açıklaman için Teşekkür ederim başarılar...
    Rica ederim

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Azpi (Geçen sene kolaydı ama şimdi artık chelsea de ) , Xabi Alonso ve Prieto , Arteta bunları başta almak çok mümkün değil...Ruffier , monreal ve Benat tabiki ilk hedefler arasında olacak...
    doğru Azpi ve Alonso zor gibi duruyor ama bazen serbest bırakılıyo yada transfer listesinde falan oluyor, senin kısa listende bulunsun yinede.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Potansiyeli yüksek kariyer mesajlardan belli olurmuş

Artık başla kardeşim şu kariyere,, valla merakla bekliyoz,, şaka şaka işlerin var galiba,, ama herkes kariyerini bekliyo bilesin
    Çok yakında geliyor merak etmeyin

Geç olacak ama Başarılar

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Vay arkadaş 45 mesaj olmuş.(Şuan 46 oldu.) başlamamış henüz kariyer
    Düşün birde başlasa ne olacak Burası Bilbaoseverlerin buluşma noktası olsun o kadar

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Bu arada Fransız olup da, Fransa'nın Bask bölgesinden olan oyuncuları da alabiliyorsun. Biliyorsundur uzun bir kariyer yapmışsın FM 2012'de.. Bixente Lizarazu ilk örneğidir.

Edit: Daha sonra gördüm, zaten bu mevzuu konuşulmuş.. Kolay gelsin, başarılar..

doğru Azpi ve Alonso zor gibi duruyor ama bazen serbest bırakılıyo yada transfer listesinde falan oluyor, senin kısa listende bulunsun yinede.
    Iraola iyice yaşını almaya başladı ..Azpi nin transferi olmak zorunda gibi bir şey..Gerekirse futbolcuyu kaçırır yine alırız

2012 Alonso 35 yaşında dahi gelmek istemiyordu bakalım bu sefer ne olacak

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Potansiyeli yüksek kariyer mesajlardan belli olurmuş
    PA yüksek evet Ama daha patlama yaşayamadık

Nesil
    2007

Başarılar, Bibao'yu severim

Quote Originally Posted by cabir48 View Post
    Geç olacak ama Başarılar
    Teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BASK'ı başlat artık da taraftarlar baskıdan kurtulsun.

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post
    Bu arada Fransız olup da, Fransa'nın Bask bölgesinden olan oyuncuları da alabiliyorsun. Biliyorsundur uzun bir kariyer yapmışsın FM 2012'de.. Bixente Lizarazu ilk örneğidir.

Edit: Daha sonra gördüm, zaten bu mevzuu konuşulmuş.. Kolay gelsin, başarılar..
    Teşekkürler Bu sene fransa liginide açıp görülebilir yapmayı planlıyorum bakalım değişen bir şey olacak mı ..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri