Arkadaşlar sol bekde Hasan Ali den daha iyi bir Türk bulmak biraz zor bu yüzden şimdilik Hasan ile devam. Sağ bekde üstte bir arkadaş yazmış Gökhan çok sakatlanıyor diye kesinlikle haklı ama yine orayada ondan daha iyi birini bulmak zor.

Defansın ortasında kesinlikle Serdar Aziz adam harikalar yaratıyor ama Bursa'dan bu adamı almak biraz zor oluyo. Defansın önünde Mehmet Topal oldukça yeterli ben yedek olarak Jem Karacan'ı kullanıyorum antremanda özellikle bu bölge için çalıştırdım ve etkili oldu.

Orta sahanın ortasında Mehmet Topuz bende çok iyi oynuyor yanına değişmeli olarak Salih Uçan, Alper Potuk ya da Soner Aydoğdu'yu kullanıyorum.

Sağ kanatta Krasiç'i kimseye değişmem yedeği Sercan Sararer solda ise stoch'u satıp aldığım genç bir yeteneği oynatıyorum yedeği Caner.

Forvette Sow her maç süper oynuyor yedeği Dragan Vrucina.

Yalnız Fenerbahçe ile başlıyacak arkadaşlara oyunun başında Johan Cruijff ile anlaşmalarını tavsiye ediyorum adam asistan manager olarak harikalar yaratıyor. Maç öncesi ve maç sonrası konuşmaları ayrıca basın demeçleri mükemmel taktik bilgisi ise paha biiçilemez =)