Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Mersin İY kazanır

1 4.00%
  • Berabere biter

6 24.00%
  • Galatasaray kazanır

18 72.00%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Mersin İY - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Mersin İY - Galatasaray | STSL 11. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Tribünlerde olacağım maç inşallah galatasarayımız da yüzümüzü güldürür

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mersin ligin vasat takımlardan, iyi oyuncuları var ama açıkçası fazla tedirgin etmiyorlar. Ölçüyü kaçırmadan ufak bir rotasyon yaparak rahat bir 3 puan alacağımızı tahmin ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bir Kaç Oyuncuyu Rotasyona Sokarak (Savunma Hattı Dışında Tabiki) Bu Maçtan İnşallah 3 Puan İle Ayrılacağımızı Düşünüyorum Artık Bence Barosun Sırasının Geldiğini Düşünüyorum Eğer Sercan 18 de Olurda Elmander Oynamazsa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander bugünkü antremanda takımla birlikte çalışmış sonunda, yedeklerde olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Nedense tedirginim bu maçta, umarım kazanırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Rotasyonu bu maçta değil de kendi sahamızdaki Karabük maçında yapsak daha iyi olur bence.

Mersin'in ligdeki konumu ve aldığı sonuçlar ne olursa olsun bu tür maçlarda ekstra motivasyonla oynarlar. 10 maçın 9'unu kazanamamışlar belki ama diğer yandan da bu maçlardan 6 tanesini kaybetmemişler. Orduspor, Gençlerbirliği ve Elazığspor'la birlikte ligin en çok berabere kalan takımı Mersin (5 beraberlik). Bulundukları konuma göre attıkları gol sayısı gayet iyi (12), Trabzonspor'dan 4 gol fazla, Fenerbahçe'den 1 gol eksik atmışlar.

Ayrıca Süper lig tecrübesi yüksek oyunculardan kurulu bir takımlar. Maç boyunca soğukkanlılıklarını koruyabilecek oyunculara sahipler. Bu yüzden dikkatli olmak lazım. Geçen sezon bize hem Samsun hem Karabük formasıyla gol atan Mustafa Sarp'a ise ekstra önlem almak lazım

Ciddi oynar ve erken gol bulursak farka gidebiliriz diye düşünüyorum. Aksi takdirde beklenenden zor bir maç olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Demirspor maçıyla çakıştığı için gidemeyeceğim maalesef Umarım GS kazanır

Baros fatih terim bu takımda olduğu sürece forma giyemez, önceki sene yaptığı sorumsuz tavırlar 20 dk sonra atıldığı maç vs onun sonunu getirdi geçmiş olsun artık.Melo, amrabat, sabri, hakan balta, semih rotasyondan girer cris kaldıramaz o kadar üst üste maçı.Alırız diyorum bu maçı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mersin'den sürpriz bekliyorum. Nurullah Sağlam büyüklere karşı takımını daha iyi hazırlıyor. Geçen hafta kaybetmelerine rağmen fena oynamadılar. İBB maçının tamamını izlememekle beraber sezonun en iyi performansını sergilediler o maçta. Sonuç olarak son maçlarda artan form grafikleri var. Bu maçta da devam ettirip Galatasaray'a sürpriz yapacaklarını düşünüyorum. En kötü bir puan alırlar bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben de Mersin'den sürpriz bekliyorum bu maç.Gollü bir beraberlik olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Kesinlikle zor bir maç.3 ihtimalde var maçta.. Kazanmamız kimseyi şaşırtmaz..Kaybedersekte şaşırtmasın

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben de Mersin'den bir sürpriz bekliyorum. GS gol bulmakta zorlanabilir.

çok pas yapıyo mersin önde basmak bu macta galibyeti getirir. Fazla geride beklememek lazım tempoyu yukseltmek lazım surekli eger öyle olursa bol gollü galibiyet olur ama aralarında top dolaştırmalarına izin verirsek hersey olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

En az 3 fark.Selçuk'un fririkten golü var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şu anda formdayız.Takım yavaş yavaş oturuyor gibi.Formsuz Melo'nun yerine birazcık hareketli Yekta gelince bile takımın genel görünümü değişti.Ah bir de şu Melo form tutsa ne güzel olacak.Normal şartlar altında,bir aksilik olmazsa bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Yalnız duran top sıkıntımız hala devam ediyor.Ne olursa olsun vurduruyoruz adamlara bir şekilde.Artık daha dikkatli olmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de son 37 haftanın 35'ini birinci sırada tamamladı.

Galatasaray, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 10 maçın yedisinde en az üç gol attı.

Galatasaray, Terim döneminde dördüncü kez ligde 10. haftayı lider geçiyor. Takımımız, daha önceki üç örneğin ikisinde şampiyon olmuştu.

Hakan, Selçuk ve Hamit ceza sınırındaymış, bir sonraki lig maçımız içerde Karabük ile, Selçuk veya Hamit son dakikalarda bilerek sarı kart görebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan, Selçuk ve Hamit ceza sınırındaymış, bir sonraki lig maçımız içerde Karabük ile, Selçuk veya Hamit son dakikalarda bilerek sarı kart görebilir.
    Geçen sezon normal sezondaki Fenerbahçe deplasmanına (2-2'lik maça) 2 hafta kala Ujfalusi, Semih, Muslera ve Necati kart sınırındaydı. Bu oyuncuların Sivas maçında bilerek kart görüp Gençlerbirliği maçında cezalarını çekmesi bekleniyordu. Çünkü Fenerbahçe'de aynı durumdaki Alex, Cristian ve Serdar Gençlerbirliği karşısında bilerek kart görerek cezalarını Ankaragücü maçında çektiler. Ama Galatasaray'lı oyuncular her 2 maçta da ilk 11 çıktılar, 90 dakika sahada kaldılar (sadece Necati Gençler maçının 79.dakikasında oyundan alındı) ve bilerek kart görmediler. Bu maçta da bilerek kart göreceklerini sanmıyorum, öyle bir niyetleri varsa da istemiyorum. Umarım yapmazlar öyle bir şey...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Geçen sezon normal sezondaki Fenerbahçe deplasmanına (2-2'lik maça) 2 hafta kala Ujfalusi, Semih, Muslera ve Necati kart sınırındaydı. Bu oyuncuların Sivas maçında bilerek kart görüp Gençlerbirliği maçında cezalarını çekmesi bekleniyordu. Çünkü Fenerbahçe'de aynı durumdaki Alex, Cristian ve Serdar Gençlerbirliği karşısında bilerek kart görerek cezalarını Ankaragücü maçında çektiler. Ama Galatasaray'lı oyuncular her 2 maçta da ilk 11 çıktılar, 90 dakika sahada kaldılar (sadece Necati Gençler maçının 79.dakikasında oyundan alındı) ve bilerek kart görmediler. Bu maçta da bilerek kart göreceklerini sanmıyorum, öyle bir niyetleri varsa da istemiyorum. Umarım yapmazlar öyle bir şey...
    Abi etik olmadığının farkındayım ama, 40 günde 14 maçımız var, pek çoğu da kritik maçlar. Karabük nispeten rahat sayılabilecek bir maç, kaldı ki Hamit çok itiraz ediyor, Selçuk da bu sene savunma görevleri arttığından daha sert oynuyor kasten olmasa da görebilirler.

Çok etik gözükmese de bence yapılabilecek bir şey. Baska takım da aynı durumda bilerek sarı kart gorse bişey demezdim acıkcası.Profesyonelce düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer bunların onune gecmek isteniyorsa da baska bir ceza formulu bulmalı fifa.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yapanları yadırgamıyorum pek, Real Madrid bile yapmıştı. Profesyonelce olabilir itirazım yok. Geçen sezon kısıtlı kadroya ve alternatifsiz oyuncuların sınırda olmasına rağmen öylesi kritik bir maç öncesi bile yapılmaması beni gururlandırmış ve Fatih hocaya saygımı bir kat daha arttırmıştı açıkçası.

Ha yapılsaydı yadırgamazdım, sizinde değindiğiniz gibi profesyonellik olarak görürdüm. Ama geçen sezon yapmadıysan şimdi de yapmayacaksın o zaman, benim anlatmak istediğim o. Bir şey yaptıysan devamını getireceksin yani yoksa anlamı kalmaz. Yoksa teknik direktör olsam belki ben de "kart görün" talimatı verebilirdim öyle bir durumda oyuncularıma.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

karabük maçında enginde geliyor hazır yapabilirler yani, maç trafiğimiz çok fazla olacak ki milli maçta var. Umarım Arena zemini zarar görmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander götürülmemiş Mersin'e, Sercan da İstanbul'da kalmış, forvet olarak sadece Umut ve Burak var, Amrabat ile 4-3-3 denenebilir maçın gidişatına göre.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saat 17.00'deymiş maç.Dershanede olacağımdan izleyemeyeceğim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

XI: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit, Yekta, Selçuk, Emre, Burak, Umut... T.D: Fatih TERİM!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rotasyon yapmamış Grande, vardır bildiği.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kazanan kadroyu bozmamış bu güzel. Sisteme göre oyuncu seçmiyor bunu daha iyi anladım bu kadrodan sonra
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mersin İY kadrosu da aşağıdaki gibiymiş.

Ibrahim Sehic, Milan Stepanov, Ivan de Souza, NDuka Ozokwo, Ergin Keleş, Emmanuel Culio, Mert Nobre, Wissem Ben Yahia, Mustafa Keçeli, Hakan Bayraktar, Serkan Yanık

Yedekler: Özden Öngün, Murat Ceylan, Danilo Bueno, Nurullah Kaya, Eren Tozlu, Murat Erdoğan, Mahmut Metin
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Çoğu maçta gol yediğimiz gibi yine yeriz, ama yediğimizden fazlasını atarız diye düşünüyorum.Nobre'nin bize golü var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nobre duran toptan bi gol bulur kesin. Bi tanede karamboden biz atarız o da kesin. Handikaplı olsun bizim olsun başka isteğim yok
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri