Hadi gs yüzümü kara çıkartma![]()
Hadi gs yüzümü kara çıkartma![]()
Nobre'ye dokunmak yasak, her temas faul.
Umut ile gole yaklaştık, direk izin vermedi..
Sıkıcı bir maç oynanıyor arada iyi hareketler olsada.İki tarafta orta sahaları cok iyi olduğu için buna davetiye cıkarıyor.Galatasarayın kaçırdığı gol dışında maçta kayda değer bir şey yok.
Eboue ile yine direğe takıldık, 3. de gelir umarım gol.
Bu arada çok sıkıcı bir maç oluyor, çok yorgun gözüküyoruz.
iddia oynadık ya 2. top ta direkten döndü
Kac kac gidiyor?
İlk yarı 0-0 bitti.İkinci yarı erken bir gol bulursak 2-3 farklı bir galibiyet olur.
İlk yarı sıkıcı olsa da golü arayan taraf Galatasaray'dı. Mersin gol yememek için oynuyor, İlk yarı bu konuda başarılı oldular ama ikinci yarı nereye kadar dayanırlar bilemem. Çünkü şuan skoru dengede tutan şans, bakalım şansları yaver gitmeye devam edecek mi ?
...
Riera bekte oynamaya iyice alışıyor yalnız, en olumlu gelişme bu herhalde takım için. Amrabat ısınıyordu, Emre ile değişirse biraz hareket getirebilir. Atamayana atarlar durumu olmasın başka bir şey istemiyorum, şu temposuz oyuna direklere rağmen 1 puan iyidir.
Umut !!!!!!!!
Umut BUlut İmdada yetişti.. ama Emre Çolak'ında şutu güzeldi golden hemen önce..
Şansta bir yere kadar : )
...
Belalımız Nobre, 1-1.
Emre Çolak ve onun gereksiz faulleri yüzünden yediğimiz gollerin istatistiğini tutacağım artık.
Hakem MİY'in penaltısını yedi.
Amrabat oyunda, Aydın girecek ama yok yani bu maç hiç alırız gibi görüntüde değil.
Last edited by uAburak89 : 11.Kasım.2012 at 20:35
Mersin İdman Yurdu da her an hata yapacakmış gibi duruyor.
Mersinliyim, o yüzden bakıyorum. Yoksa hakikaten sıkıcı futbol var sahada, uyku getiriyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu maç böyle biter ya da Mersin atar bir tane daha. Geçen hafta Beşiktaş'a karşı oynadıkları gibi açık bir futbol bekliyordum Mersin'den, tam tersi kapanmaya seçtiler.
Atamıyorsak gerisi hikaye tabii. Fatih Terim golden sonra Melo'yu alıp işi sağlama alabilirdi. Sonrasında gelen değişiklikler, daha kötü etki yaptı.
Maç bitti. 1-1.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Maç 1-1 bitti. Sanki Mersin'in penaltısı verilmedi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şampiyonlar Ligi olayı bitene kadar lider kalalım yeter. Sonra vites yükselir. Üzülmeye gerek yok.. Takmaya gerek olmayan maçlar bunlar.
Sıkıcı bir maçtı. Her iki ekipte atarsa duran toptan atardı, zaten öyle de oldu.
@furkan58 İlk yarıdaki pozisyonu diyorsan bence de o pozisyon penaltıydı da Culio'nun pozisyonunda bi şey yok gibi geldi bana.
Hakem sağolsun Mersin bu ligte hakemler yüzünden en çok çeken takım geçen sene bu sene...
Eskişehirspor ve Mersin İdman Yurdu maçları GS'ın rakibine verdiği pozisyon 0 yazıyla (sıfır) yediği gol 2, verdiği puan 4. Bunu başarmak!!!
Sanki penaltı gibi geldi bana pozisyon ama...
FM Gazetesi
2. yarıdaki pozisyonda müdahale var omuzdan ama kendini kolay bıraktı Culio.. Yine de omuzdan bi müdahale var.. İlk yarıdakini görmedim..
O degilde Musleranın şu yedigi golleri Mondi 7 yılda yemedi öyle goller!
Bu aralar tahminlerim tutuyor ilk sayfada puan kaybetcez demiştim, umarım fener maçında tutmaz
Maça gelince, böyle puan kayıpları her zaman olur sakin olmak gerek. Takım çok yorgun gözüküyodu ayaklar topa gitmiyodu resmen keşke Terim rotasyon yapsaydı. Hamit yine harika oynadı Burak ve Umut vasattı ve yine Emre'nin yaptığı gereksiz bi faul sonucu gol yedik.
Fatih TERİM : "Bu kadar iyi oyunla bu beceriksizliği nasıl gösteriyoruz bunu merak ediyorum.Bu oyunla Galatasaray kazanmalı..Biz bu beraberliğe kaybedilen 2 puan olarak bakıyoruz, alınan bir puan olarak değil.Yoğun bir tempomuz olmasına rağmen oyuncularımız güzel bir futbol oynuyor." Pozisyon vermeden gol yiyoruz. Bunu bir tek biz beceriyoruz!Sadece bir noktayı çözmemiz gerek. Rakip gol pozisyonuna girmeden nasıl berabere kalınır çözmemiz gerek.Üzgünüz. Daha dikkatli olmaya çalışmalıyız.."
Fatih Terim maç sonu acıklamaları gülmekten başka carem kalmadı.İyi futbol oynadığını vurguluyan terim bunları skora ceviremiyoruz dedi.
Hafta içi yapılan CLUJ macında ayağa kısa paslar yapan boş birini bulduğu anda pası atan galatsaray.Mersin macında gene eski usul doldurt boşaltı döndü.Birde orta sahaların katı savunması eklenince futbol uyuttu.4 günde ne değişti kısa pasları bırakıp gene uzun doldurt boşaltlara döndüler .Sonuçta 2 puanlık puan kaybı.Oldu BURAK bu maçta yoktu.Hamit,eboue,emre,yekta,selçuk oyuna giremedi.
Riera,cris,danny,muslera,umut bunlar ruhen ve bedenen sadaha olan oyunculardı.Sanırım hafta içi yorgunluğu bu maça taşındı yada oyuncular mersini KÜÇÜMSEDİ.
Haftaya o adam 5-4 yener Galatasaray desin düşünmeden basarım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!