Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Mersin İY kazanır

1 4.00%
  • Berabere biter

6 24.00%
  • Galatasaray kazanır

18 72.00%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Mersin İY - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fatih Terim maç sonu acıklamaları gülmekten başka carem kalmadı.İyi futbol oynadığını vurguluyan terim bunları skora ceviremiyoruz dedi.

Hafta içi yapılan CLUJ macında ayağa kısa paslar yapan boş birini bulduğu anda pası atan galatsaray.Mersin macında gene eski usul doldurt boşaltı döndü.Birde orta sahaların katı savunması eklenince futbol uyuttu.4 günde ne değişti kısa pasları bırakıp gene uzun doldurt boşaltlara döndüler .Sonuçta 2 puanlık puan kaybı.Oldu BURAK bu maçta yoktu.Hamit,eboue,emre,yekta,selçuk oyuna giremedi.

Riera,cris,danny,muslera,umut bunlar ruhen ve bedenen sadaha olan oyunculardı.Sanırım hafta içi yorgunluğu bu maça taşındı yada oyuncular mersini KÜÇÜMSEDİ.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Fatih Terim maç sonu acıklamaları gülmekten başka carem kalmadı.İyi futbol oynadığını vurguluyan terim bunları skora ceviremiyoruz dedi.

Hafta içi yapılan CLUJ macında ayağa kısa paslar yapan boş birini bulduğu anda pası atan galatsaray.Mersin macında gene eski usul doldurt boşaltı döndü.Birde orta sahaların katı savunması eklenince futbol uyuttu.4 günde ne değişti kısa pasları bırakıp gene uzun doldurt boşaltlara döndüler .Sonuçta 2 puanlık puan kaybı.Oldu BURAK bu maçta yoktu.Hamit,eboue,emre,yekta,selçuk oyuna giremedi.

Riera,cris,danny,muslera,umut bunlar ruhen ve bedenen sadaha olan oyunculardı.Sanırım hafta içi yorgunluğu bu maça taşındı yada oyuncular mersini KÜÇÜMSEDİ.
    pozisyonsuz gol yemeyi beceren tek takım biziz dedi adam.. Haklı 1-1 e kadar iyiydik bence.. EBOUE de kredisini bitirdi bence SAbri yakışır oraya artık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Özgür Çetin View Post
    pozisyonsuz gol yemeyi beceren tek takım biziz dedi adam.. Haklı 1-1 e kadar iyiydik bence.. EBOUE de kredisini bitirdi bence SAbri yakışır oraya artık
    Ben her iki takımıda beğenmedim hatta bir ara uyur gibi oldum.Poziyonsuz gol yemeyen takım konusu evet.Ama rakipler yakaladıklarını affetmiyor maalesef futbol bu.Bulduklarını atıyorlar.

Ben sezon öncesi AKHİSARA kiralardım sabriyi 17 haftalık orda oynaya oynaya kendine gelirdi.Döndüğünde EBOUE zaten AFRİKA KUPASINA gidiyor hemen oraya sabri'yi koyardı.Böyle yapılsa daha iyi olurdu.

Mesaj Yetkileri