Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
1.si Burak Yılmaz'ı Trabzonspor araştırmacısı yaptı,Emre belki biraz abartılı olabilir ancak Semih o profili hak ediyor.Ayrıca Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin bu yıl çok kaliteli bir kadrosu olduğu için oyunda büyük başarılar sağlanması kolay.Taktiği iyiyse de o tarz skorların ortaya çıkması çok büyük bir sürpriz değil.
kardesim sen ne diyosun allahaskına supriz degil falan? bragaya yenılen bayerne 4 milana 3 mu atıcak oyunda? burak yılmaz sampiyonlar liginde yarı final gorebilecek mi sence hayatında? nası bi sisirmedir ya, objektif olun ki oyun daha gercekci olsun, arastırmacı isini kotu yapıyosa yapıyodur degisir bu kadar basit.

galatasaray niye rich oyunda mesela? emre colak 2011 veya 2012 hatırlamıyorum strenght 1 veya 2 iken şimdi nasıl 5 kat artıp 5 oluyor?

keske fener galatasaray da taktigi oturtsa da gercekte gorsek yarı fınallerı o zaman, hic supriz degil dimi.

zaten rezalet bi maç motoru yapmışlar, maç başına 4 penaltı 8 direk var. bide türkiye ligi hepten dandik olmuş. ben ingiliz olsam, her sene cl de galatasarayı finalde yarı fınalde gorsem ooeaah bu ne lan demişler SI'da.

eskiden online yaparken ilk sene hemen elenir genc yetenek bulur, transfer yapar sonra avrupada bi kademe bile ileri gitsek sevinirdik, heves falan olurdu, şimdi ben uefada yarı fınaldeyım, o CL'de yarı finalde, ne bi challenge kaldı ne bişey. bu mu gerçekçi süpriz olmayan oyun?

yazık valla koskoca CM ve CM oynayanlar ne hallere geldi.