Quote Originally Posted by romelon View Post
Kaç maç kaldı hocam doğrudan çıkma ümidi var mı ?
10 hafta kaldı, ilk 2'ye girersem doğrudan. 3-6 arasında kalırsam Playoff oynarak çıkma şansımız var.

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
Öncelikle bu uzun yolculuğunda sana başarılar. Böyle alt lig takımlarını görünce benim Bradford kariyerim geliyor aklıma. Takımı hiç duraksamadan Premier lige çıkarmıştım ama hiç hazır değildik ve bir türlü oyuncular istediğim seviyeye gelememişti. Kimi transfer ettiysem olmadı. Öncelikle bu konuda dikkatli olmanı tavsiye ederim. Premier lige çıkarken dikkali ol çünkü kadrondaki oyuncular orayı kaldıramayabilir. Küçük bir hatıra ile bitireyim;

Bradfordla Premier lige çıkmak için ligteki son maçı kazanım zar zor play offlara kalmıştım. Aston villa Portsmout Swensea gibi ekiplerle zaten zar zor kaldığım play offlarda oynıyacaktım ve moralim çok bozuktu koca sezon heba olucaktı. Ama ne olduysa o zaman oldu ve önce Aston villaya 4 attım sonrada Swensea yi yenip premier lige çıkmıştım. Vay arkadaş yaaaa... Hiç unutmadım o günü. Hala aynı sevinci hatırlıyorum. Umarım sende aynı başarıları kazanırsın. Şans yanında olsun...
Teşekkürler. Alt Ligler iyidir hoştur zevklidir tabi Premier Lig'e çıkınca işin rengi değişiyor çünkü çok sağlam bir 11 elde olması gerek. Mevcut kadroda öyle bir oyuncu yok mesela : )

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
10 mac var ikinci ile aranda 3 puan olmicak is degil saldir ibo
Fark az ama geçmek kolay olmuyor tam geçecez bir kayıp sonra tekrar pusuya yat, bakalım az kaldı : )