Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
Kanka başarılar diliyorum sana gene her zaman ki gibi ilginç takım ve ilginç kariyer uzun süreli olur bıkmadan oynarsan başarırsın diyorum...
eyvallah kardeşim. 6 yıldır alışık olduğun başarıların devamı gelecektir inşallah buranın uğursuzluğunu kırarsam

1 günlük bir aradan sonra ilk yarıyı bitirmiş bulunuyorum. Maçlar, ilk yarı lig tablosu, takım verileri ve oyuncu verilerini paylaşıyorum. Transfer dönemi açılmış olmasına rağmen gerek mali tablo nedeniyle gerekse takımın uyumundan memnun olduğum için ekstra bir durum olmadığı sürece transfer düşünmüyorum. 8. haftayla devam edelim.

8. Hafta Linense vs. Arroyo

Karşılaştığımız Linense takımı kadro yapısı ve maliyeti bakımından bizden her ne kadar üstün olsa da 3-0 gibi net bir skor aldık. Her ne kadar istatistikler rakibimizin bizden daha üstün bir oyun oynadığını gösteriyor gibi gözükse de rakibimizi uzaktan şut çekmeye zorlayarak iyi bir oyun ortaya koyduk. Umut verici...

9. Hafta Cadiz vs. Arroyo

Rakibimiz ligin Albacete ile birlikte favorisi konumunda. Maça gelirsek, Pozisyonlar bulduk, pozisyonlar verdik. Cadiz takımı bulduğu pozisyonları iyi değerlendirince maalesef sağadan 3-2 yenik ayrıldık. Ancak takım oyunu ve baskı konusunda takımım her hafta daha iyiye gidiyor. Sevindirici...

10. Hafta Arroyo vs. Cartagena

Hem verisel hem de oyun anlamında birbirine yakın iki takımın mücadelesi gibi geçti. 3 puanı haketmedik ancak mağlubiyettende o derece uzaktık. Puanların paylaşılması 2 takımında işine geldi diyebilirim.

11. Hafta Arroyo vs. San Roque

Müthiş bir maçtı. Tempo hiç düşmedi. Bulduğu pozisyonları kullanan takım olarak 4-2 gibi bir skorla maçtan ayrıldık. Bu bize şunu gösteriyor özellikle kendi evimizdeki maçlarda inanılmaz baskı kuruyoruz. Zaman zaman kontra ataklar yesekte attığımızdan fazlasını atabiliyoruz. Aynı formu deplasmanlara da aktarabilirsek harika başarılar gelecektir.

12. Hafta Cacereno vs. Arroyo

Zor bir maçtı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra oldukça baskı kurduk. Kurduğumuz baskı nihayet 90+1'de sonuç verdi.

13. Hafta Melilla vs. Arroyo

Beklenmedik bir mağlubiyet oldu bizim için. Rakibimiz net gol pozisyonu bulamadan 3 gol attı. Bizse belkide 5 net pozisyonundan sadece 2 tanesini kullanabildik. Sonuç olarak 3-2 mağlup olduk. Sağlık olsun. Takımımızdan hala ümitliyim.

14. Hafta Arroyo vs. Almeria "B"

Kendi saha avantajımızı da iyi kullanarak 2-0 gibi net bir skorla ayrılmayı bildik. Net skor net oyun üzerine konuşulacak pek bir durum yok.

TRANSFER HABERİ

Defans bölgesinde yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle hem as kadroda oynayabilecek hemde kadro derinliği yaratacak bir defans ihtiyacımız vardı. Bu ihtiyaç doğrultusunda bütçemizi zorlamayacak birkaç isimle görüşmelerimiz oldu. Son adımda anlaşma sağlayabildiğmiz tek oyuncu Sammy Traore ile sene sonuna kadar sözleşme imzaladık. Hayırlı olsun.

15. Hafta Arroyo vs. Jaen

Kendi evimizde yine net bir skor aldık. 3-0 gelecek maçlar için umut verici. Ayrıca taraftar sayımızda da bir artış olduğunu gözlüyoruz. Umarım kapalı gişe oynayabileceğimiz maçlarımız olur.

16. Hafta Ecija vs. Arroyo

Oldukça sinir bozucu ve ezik bir oyun sergiledik. Doğal olarak 4-1 gibi bir hezimete maruz kaldık. Bu saatten sonra yapacak pek birşey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız ve bu maçta yaptığımız hatalardan ders alacağız.

17. Hafta Arroyo vs. San Fernando C.D.

4-1lik Ecija hezimetinin ardından, kana susamış ordu gibi hücum yapan bir takım olduk. Harika bir oyun sonucunda harika bir skorla galip ayrıldık. Tekrarlamış olacağım ancak bu takımı kendi evinde yenebilecek bir takım zor bulunur gibi duruyor. En azından bu ligte.

18. Hafta UCAM vs. Arroyo

Üstüne konuşabileceğimiz pek bir şeyin olmadığı bir maç. Oldukça zevksiz bir maç oldu.

19. Hafta Arroyo vs. Albacete

Hayli zorlu bir maçtan 2-1lik bir galibiyetle ayrıldık. Bu skorla lig liderini de değiştirmiş olduk. Artık ilk yarıyı kapatmış olduk.

Lig Tablosu

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

İlk Yarı Yorumu
Lig başında otoriteler tarafından ligde kalmamıza ihtimal verilmiyordu. Ancak ilk yarı sonucunda geldiğimiz noktayı ben bile hedeflemiyordum. Artık doğal olarak kendimize yeni hedefler belirledik. Şimdiki hedefimiz en kötü playofflara kalmak tabiki 7 puan farkı kapatarak şampiyon olmak öncelikli hedefimiz. Transfer yapmayacağımı daha öncede belirtmiştim. Hala arkasındayım. Ayrıca Thunde Shyllon müthiş bir performansla hem ortalamada hemde gol krallığında liderlğe oynuyor. Takımımız en çok gol atan takımlardan biri olmasının yanında en çok gol yiyen takımlardan. Ayrıca en komik durum; ilk yarı maçlarımızın tümünü aynı hakem yönetti. Ligde toplam 13 hakem mevcut olmasına rağmen