Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 312 sonuç

Konu: Napoli - 2016-2017

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

AVRUPALI TRABZON

Bu 3 puan ile gruptan cikmayi garantiledik Yedek agirlikli bi kadro ile bunu yapmak ise baska bi zevk

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vallahi oynadigimiz futbola yazik. Macin ilk pozisyonunda gol yeriz sonra golu atana kadar cabala yorul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ibrahim Gaygusuzun istifa mektubu cebinde !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İşler iyi gidiyordu neden bu puan kayıpları yaşanıyor İbo?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    İşler iyi gidiyordu neden bu puan kayıpları yaşanıyor İbo?

Valla hic bisey cozemedim Musti Avrupada baska bir takimiz ligde baska. Lige okadar iyi basladik inonude 4-0 galibiyet aldik ozaman taktik iyidide simdimi kotu ?

Az once IBB'ye deplasmanda 3-0 yenildik. Afrika kupasi geliyor bakalim neler yapacagiz

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Toparlarsın takımı bence.Arık şampiyonluk gelmesi gerek =)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ekonomik olarak batti batiyoruz keske bu sene altyapiya yatirim yapmasaydik.

Ufak capli bir revizyon lazim olacak kulubun kasasina para koymak icin belki buyuk revizyona bile donusebilir bu sezon ligden hepten umidi kestik yine

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yaprak dokumu basladi

Ekonomik anlamda zor gunler geciren Trabzonsporda ilk ayrilan LACINA TRAORE oldu. £7.5m karsiliginda Real Madrid yolunu tutan oyuncu takim arkadaslari ile vedalasti.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Sene başı beklentilerinde ne vaat etmiştin.Çok merak ettim.Bir de şu anki puan durumunu paylaşır mısın =)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Takım bocalamış ama toparlarsın umarım hocam

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kacirdigimiz bir penalti var, hani atsak takim moralde kazanacak ama onuda atamiyoruz. Yoksa macin onemi yoktu zaten gruptan cikmistik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

UEFA'da rakibimiz ve gectigimiz taktirde rakibimiz olabilecek takimlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Belkide bu sezon ilk defa bukadar kotu oynadik ve kesinlikle mactan hic birsey haketmedik.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Belkide bu sezon ilk defa bukadar kotu oynadik ve kesinlikle mactan hic birsey haketmedik.

Usta sonun yaklaşıyor sanırım bu ne hal =)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bir devrin sonu yaklasiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Usta sonun yaklaşıyor sanırım bu ne hal =)

Benide sarmiyor durum. Ustune bide ekonomik olarak batmanin esigindeyiz, hani ilk yari kotu gidince ikinci yari transferler yapip toparlanilir bizde o secenekde yok

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Benide sarmiyor durum. Ustune bide ekonomik olarak batmanin esigindeyiz, hani ilk yari kotu gidince ikinci yari transferler yapip toparlanilir bizde o secenekde yok
    Akıl vermek gibi olmasın ama bence oyuna daha çok asılmalısın...Zor durumdaki takımlardaki oyunlar daha zevkli hal alabiliyor...Biraz kafa patlatırsan toparlarsın =)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Akıl vermek gibi olmasın ama bence oyuna daha çok asılmalısın...Zor durumdaki takımlardaki oyunlar daha zevkli hal alabiliyor...Biraz kafa patlatırsan toparlarsın =)

Deniyecegiz birseyler ilk once su ekonomi isine bakmam lazim. Takimda forvet para yapiyor onlardanda az var bakalim yerlerine ucuz maliyetli kimleri alacagiz

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Sergey Kornilenko,Ante Vukusic...Bak derim, fiyatları uygundur umarım =)Hee unutmadan Çin'de oynayan Yakubu'ya bak

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Vukusic, Fierro , Erick Torres bunları al derim. Kulup ise borcu ilerlemiş ama sen toparlarsın ya
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Vukusic, Fierro , Erick Torres bunları al derim. Kulup ise borcu ilerlemiş ama sen toparlarsın ya
    Carlos Fierro benim adamım yaa...2012'de her kariyerimde alıyodum...Deli gibi gelişiyordu =)

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Carlos Fierro benim adamım yaa...2012'de her kariyerimde alıyodum...Deli gibi gelişiyordu =)
    Aynen o adamı yine alacaktım ama kariyerim bank asya olduğu için beni hor görüyor
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Aynen o adamı yine alacaktım ama kariyerim bank asya olduğu için beni hor görüyor
    Ben de İzmir'e getirdim adamı gezdirdim,yedirdim, içirdim...Kumru ısmarladım kordonda...Bana mısın demedi =))))

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ben de İzmir'e getirdim adamı gezdirdim,yedirdim, içirdim...Kumru ısmarladım kordonda...Bana mısın demedi =))))
    Ben direk hamsi verince korktu herhalde
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hoba ne iş Adaş, Takım Avrupa'da takır takır ligde kuru bakır ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Souare'ye yol verip yerine Monzonu kiraladik sol beke, hem daha kaliteli hem daha tecrubeli bir sol bek.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Souare'ye yol verip yerine Monzonu kiraladik sol beke, hem daha kaliteli hem daha tecrubeli bir sol bek.
    Benim tavsiyem sahaya kendin in sağ sol giriş adam gibi oynarlar ben 1461 Trabzon ile 6 maçtır yeniliyordum 6 maçtır azar ata ata takım düzelmeye başladı
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Owww hocam durum harbiden hiç iç açıcı değil ama savaşmaya devam ilk sivas maçını gördüm tesadüfdür dedim ama sonra sana seri yapmışlar Avrupa'da umarım iyi yerlere gelirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

IBRAHIM GAYGUSUZ ISTIFA ETTI !

"Taraftari oldugum kulube herzaman en iyisini vermeye calistim, 2.5-3 senelik bir periyotta kulubun butcesini sarsmadan ileriye donuk yatirimlarini yaptik. Meyvelerini bu sene toplamaya basliyacaktik ama bi turlu uyusmadi takim birbirine ustune bide sakatliklar eklenince iyi basladigimiz ligi orta siralarinda gerisine duserek takip ettik.

Trabzonsporda Ibrahim Gaygusuz donemi artik sona ermistir, benden sonra gelenler umarim bu takimi hak ettigi yerlere tasiyacaktir. Ben ise kendi hatalarimdan ogrenip birgun tekrar burda olma hayali ile bekliyecegim"

Huzunlu bir sekilde oyuncularinla vedalasan genc teknik adam bi sure kafasini dinlemek icin dogdugu ulke Ingiltereye gidecegi ogrenildi.

Cok sevdigi hocasinin gidisine en cok uzulen ise Onur Kivrak oldu, arkadaslari Onuru antremanda tesseli etmekte zorlandi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri