Tebrik ederim müthiş bir başarı...Başarıdan başkan dayanmaz olmuş sana
Bu arada transfer hedeflerin de gayet güzel 2 tanesini kaparsan orta sahan taş gibi olur...
Arturo Vidal mükemmelmiş
Öncelikle teşekkürler aslında birii benim için yeterli jack rodevell'i tekrar kiralarım kulübe dünyaları kazandırdım 81 milyon tl transfer bütçesi verdi hayal kırıklığı oldu biraz
Geçen yıl 900 milyon tl ciro yapmışız
Geçen ay 245 milyon TL kar yapmışız
Verdikleri bütçe 81 milyonTL geriisi indira gandi![]()
Bence çok para tamam Vidal iyi oyuncu ama bence daha güzel kullanabilirsin o parayı.
Leroy Fer vardı onun profilide çok iyiydi istersen onada bi bak Vidal'e çok para istemişler ya
En son 7 puan gerideydin yorum yazdığımda, şimdi 7 puan önde şampiyon olmuşsun, City çuvallar demiştim sana son haftalarda
Biz 20 M'u biraraya getiremezken sen 116'ya Vidal'lerle anlaşıyorsun, zorumuza gidiyor![]()
Leroy Fer çok özellikli bir Joker. İlk 11'e alındığı zaman iş yapar, yedekte durduğunda herkesin işini yapar : ) Alabiliyosan mutlaka al.
...
O zaman bunu alma, Bu Joker Oyuncu ses getirmez işe yarar : )
...
Denyo CSKA oynatmamış ki adamı, bi ayaklar dönmüş orda ya anlamadım..
Benim ellerimde pırlanta gibi ışıldayacak, görürsünProfilleri görebilirsek yorum yaparız, şu an oyuna ulaşamıyorum..
Profilleri göstereydin iyidi![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Naniyi al derim hem mevki olarak hemde özellik olarak iyi.
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Yerinde olsam Ben Arfa'yla devam ederdim. Birbirlerine denkler benim gözümde, ManU üstüne para da isteyecektir, takıma uyum süreci de cabası, mantıken Nani'yi düşünmezdim.. Ama canın sıkılmıştır, fantezi yapmak istersin, o zaman senin bileceğin iş..
Jose Mourinho