1 ile 30 arası toplam 826 sonuç

Konu: Ada'yı sallayan yeşil dev 2015-2016

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by romelon View Post

Profilleri hemen hemen aynı eğer manu çok uçurum bişey istmezse düşünebilrim .
    Olmadı bırak kalsın şimdi para harcamaya gerek yok Genç oyuncuya harcarsın hiç yoksa kafadan 5-6 yıl kazanırsın
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Olmadı bırak kalsın şimdi para harcamaya gerek yok Genç oyuncuya harcarsın hiç yoksa kafadan 5-6 yıl kazanırsın

Bu yıl genç oyuncu almayı düşünmüyorum geçen yıl aldığımız gençleri bu yılda takıma ısıtmak lazım çok gelişmediler gelecek yıl genç planlarımda var genç oyuncu 1-2 tane benim alt yapı maneger'i almış genç oyuncu bütçemden bide 15-20 milyon yedi 15-16 yaşındaki çocuklar için içim kan ağlıyor sonra ondan o görevi ben devraldım ama paralar çoluğa çocuğa gitti

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Bu yıl genç oyuncu almayı düşünmüyorum geçen yıl aldığımız gençleri bu yılda takıma ısıtmak lazım çok gelişmediler gelecek yıl genç planlarımda var genç oyuncu 1-2 tane benim alt yapı maneger'i almış genç oyuncu bütçemden bide 15-20 milyon yedi 15-16 yaşındaki çocuklar için içim kan ağlıyor sonra ondan o görevi ben devraldım ama paralar çoluğa çocuğa gitti [/B] [/FONT]
    Çocuk deyip geçmeyelim gelecekte hepsi Messi ve Ronaldo oluyor mübarek
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri