daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sonucun hiç bir anlamının olmadığı maç. Umarım yeni çağırılan oyunculara fırsat verir pek sevgili hocamız. Avrupa maçlarına çıkacak olan Fenerbahçe ve Galatasaray'lı oyuncuları oynatmaması en büyük temennim.
Ya ne çok milli takım arası girer oldu ne sıkıcı bir durum bu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dünyanin en gereksiz olaylarindan biri su milli takim hazirlik maclari hic bi futbolcumuz sakatlanmadan maci bitirir umarim.
Yine İstanbul'da bir milli prova. Verin arkadaş şu maçları İzmir'e, Ankara'ya, Bursa'ya, ne bileyim başka şehirlere işte! Türkiye'de sadece İstanbul yok...
500. maç olması sebebiyle bu güne kadar milli formayı giymiş yaşayan her oyuncu, milli takımı çalıştırmış hocalar, federasyon başkanlığı yapmış isimler maça davet edilmiş. Ayrıca 50 maç ve üzerinde milli olan 21 isme de bu maçla birlikte plaket verilecekmiş.
Başka da bir önemi yok, 500. maç olması dışında.
"YÜCE ATATÜRK"
Milli Takım Yarım Dalya Diyor Bu Maç İle Birlikte Oynadığımız Hazırlık Maçları Özel Turnuvalar Elemeler Ve Finaller İle Birlikte Tam 499 Maç Geçti Ve Bu 499 Maç İçerisine Bir Dünya Kupası Ve Avrupa Şampiyonası Ve Konfederasyon Kupasında Kazandığımız 3. lükler Katıldığımız Elemelerdeki Başarılar Ve Başarısızlıklar Dolu Tam 499 Maç Geride Kaldı Şimdi İse Yarım Dalya İçin Danimarka İle Oynuyoruz Milli Takımımız İnşallah ilk Dalya da En Azından Bir Kupa Kazanmak Nasip Olması Dileği İle
Gereksiz bir maç.. Yensek ne olacak yenilsek ne olacak...
TÜRKİYE
Onur
Gökhan
Bekir
Semih
Hasan Ali
Arda
Mehmet Topal
Nuri
Caner
Burak
Mevlüt
DANİMARKA
Andersen
Wass
Kjaer
Stadsgaard
Convoy
Stokholm
Sloth
Eriksen
Krohn-Dehli
Lorentzen
Bendtner
Abdullah Avcı'yı tebrik ederim hazırlık maçlarında çok cesur 2 forvet ve hücum ağırlıklı çıkabiliyor. Gereksiz orta saha kalabalığı yapmıyor bu yüzden hazırlık maçı karnesi resmi maç karnesine göre daha iyi. Keşke Resmi maçlarda da bu felsefeyle oynatsa.
...
Eskiden milli takım maçlarını heyecanla izlerdim, artık Beşiktaş dışında hiç bir takım umurumda değil. O milli takım ruhunu mahvettiler, bitirdiler. Açıkçası yenmiş ya da yenilmiş hiç umursamıyorum artık. Beni artık tek heyecanlandıran bir tek Beşiktaş kaldı.
FM Gazetesi
Çok iyi oynamıyoruz ama kötü de değiliz.Burak bencillik yapmasa gol atmış olurduk, olsun yine de iyiyiz..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Penaltıdan yedik golü.
Mevlüt attı, 1-1.![]()
emre b. Buyuktur millı takımdaki tum orta saha oyuncularından
Tam açtım Danimarka penaltı kullanıyordu o zamandan beri izliyorum Kerim Frei'a hayran kaldım cok teknik bir oyuncu.Mevlüt ise Fransa'da çok iyi bir sezon geciriyor bu sene milli takımda oynamasına sevindim.
Kerim Frei çok fena oynuyor,Gökhan Töre kanser etti beni.Sonuç normal bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Katılıyorum. Zira Galatasaray'ın sıkışık fikstürü konuşuldu iki gündür. ama kimse zemin faktöründen bahsetmedi. 2 gün sonra TT Arena'da Karabük ondan 4 gün sonra Man Utd maçı oynanacak özellikle Man Utd maçı çok önemli zemini bu kadar yormaya ne gerek var. 20 bin kişi gelmiş zaten. İzmir versen tıklım tıklım dolar.
Taraftarlar çok fazlasıyla cansızdı daha güzel maç olabilirdi.
Takım iyi top oynadı dahada güzel olabilirdi bir kaç şahsi hatalı pozisyonlar oldu ama olsun.
"Selçuk Şahin" sahada yoktu ama ismi geçti hem de birkaç defa bana inat yapıyolar arkadaş : )
Nicklas Bendtner Danimarka'dan al bizim Milli Takıma koy, İnanın takımın tüm kimyası değişir. Hakan bıraktıktan sonra bir türlü o tarzda bir oyuncu yetiştiremedik, monte edemedik.
Kaleci sorunumuz yok.
Defans idare eder en azından alternatifli bir havuz var.
Orta alanda Emre,Selçuk ve Nuri gibi pozisyonlarında çok iyi olan 3 isme sahibiz.
Arda Turan gibi özellikli bir oyuncumuz var, keza ileride onun gibi olabilecek, yaşları genç olan tekniği çok kuvvetli 3 adam var (Sercan Saraer, Kerim Frei, Gökhan Töre)
Tek sorun ileride. Çünkü sistemimize göre bize Nicklas Bendtner tarzında bir oyuncu lazım. Tüm sistemin kilit noktası bu, çünkü ileride top tutamadan, dağıtamadan, koridor açamadan ve gol atamadan maç kazanılmıyor. Diğer Milli Takımlarda 2-3 oyuncunun üzerine şekillenen kadrolar varken bizim elimizde bu kadar yeteneğin olması ama kilit pozisyonda oynayacak oyuncuya sahip olmamamız talihsizlik.
...
Milli takımı komple değiştirip hazırlık macı yapan tek ulkeyiz![]()
Bu hazırlık macının bize ne kazandırdığını biri açıklayabilir mi bana acaba ?
Dünya Kupasına gidemedikten sonra isterse 1000. maç olsun hiçbir şey ifade etmez.
Canım FEDA olsun sana !
Sen simdi dunkü maçta kerim frei ile ilgili bir bilgi edindin mi? Yararlı mı oldu onun adına? Gelecekte takımın değişmez isimlerinden biri olacak mı? Ben hiçbir hazırlık maçında performansıyla goz dolduran adamın değişmez milli oldugunu gormedim bizim ulkede.
Ayrıca illa oyunculardan bahsetmiyorum sahaya diziliş oyun mantalitesi? Hazırlık macında bambaska bir türkiye var sahada, hangisi bizim oyunumuz? Bu maca da hollanda'ya nasıl cıktıysan öyle cıkacaksın. Milli takım hazırlık macı oyuncu deneme macı değildir. Milli takımda oyuncu denenmez. Milli takım bellidir cıkar oynar. Hazırlık da olsa resmi de olsa herkes klubunu bırakıp gelip oynar.İlla herkesi milli yapıcaz diye de bir kural yok ayrıca.
Danimarka aynı, isveç aynı, ingiltere aynı biz her maç farklıyız. Demek istediğim bu. Böyle oldugu surece hazırlık maclarından hiçbir verim alamayız.
Emre belozoglu neredeydi bu arada ?
Hazırlık maçlarının gereksiz olduğunu öne sürmek de ilk bizim ülkemizden gelir zaten on yıllardır belli zamanlarda milli takımlar sezon içinde hazırlık maçı düzenler ve neredeyse hiç bir milli takım boş geçmez.Biz mi boş geçeceğiz ?
Herhalde oyuncu görme maçı olacak,bu adam ne zaman deneyecek genç oyuncuları ? Milli takımın hazırlık maçı bu şekilde olur.Ancak milli takımın iskeletini bozmadan yeni oyuncuları deniyor zaten.
Oyuncuyu takımında begenirsin yetenegine ok verirsin bu adam yapar dersin en az bir turnuva o oyuncuya şans verirsin. Eleme olur kupa olur farketmez. Yılda 1 2 maçla oyuncu denenmez.
Ben ne yazsam sizi ikna edemeyecegim için yine klüpçülüğe geleceği için iş hiç bu tartışmaya devam etmiyorum. Saygılar
Tamam hocam sen bilirsin.