Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

3 20.00%
  • Berabere biter

8 53.33%
  • Danimarka kazanır

4 26.67%
1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Türkiye - Danimarka | Hazırlık Maçı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Türkiye - Danimarka | Hazırlık Maçı

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sonucun hiç bir anlamının olmadığı maç. Umarım yeni çağırılan oyunculara fırsat verir pek sevgili hocamız. Avrupa maçlarına çıkacak olan Fenerbahçe ve Galatasaray'lı oyuncuları oynatmaması en büyük temennim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya ne çok milli takım arası girer oldu ne sıkıcı bir durum bu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Dünyanin en gereksiz olaylarindan biri su milli takim hazirlik maclari hic bi futbolcumuz sakatlanmadan maci bitirir umarim.

Yine İstanbul'da bir milli prova. Verin arkadaş şu maçları İzmir'e, Ankara'ya, Bursa'ya, ne bileyim başka şehirlere işte! Türkiye'de sadece İstanbul yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

500. maç olması sebebiyle bu güne kadar milli formayı giymiş yaşayan her oyuncu, milli takımı çalıştırmış hocalar, federasyon başkanlığı yapmış isimler maça davet edilmiş. Ayrıca 50 maç ve üzerinde milli olan 21 isme de bu maçla birlikte plaket verilecekmiş.

Başka da bir önemi yok, 500. maç olması dışında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Milli Takım Yarım Dalya Diyor Bu Maç İle Birlikte Oynadığımız Hazırlık Maçları Özel Turnuvalar Elemeler Ve Finaller İle Birlikte Tam 499 Maç Geçti Ve Bu 499 Maç İçerisine Bir Dünya Kupası Ve Avrupa Şampiyonası Ve Konfederasyon Kupasında Kazandığımız 3. lükler Katıldığımız Elemelerdeki Başarılar Ve Başarısızlıklar Dolu Tam 499 Maç Geride Kaldı Şimdi İse Yarım Dalya İçin Danimarka İle Oynuyoruz Milli Takımımız İnşallah ilk Dalya da En Azından Bir Kupa Kazanmak Nasip Olması Dileği İle

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Gereksiz bir maç.. Yensek ne olacak yenilsek ne olacak...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

TÜRKİYE
    Onur
    Gökhan
    Bekir
    Semih
    Hasan Ali
    Arda
    Mehmet Topal
    Nuri
    Caner
    Burak
    Mevlüt

DANİMARKA
    Andersen
    Wass
    Kjaer
    Stadsgaard
    Convoy
    Stokholm
    Sloth
    Eriksen
    Krohn-Dehli
    Lorentzen
    Bendtner

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abdullah Avcı'yı tebrik ederim hazırlık maçlarında çok cesur 2 forvet ve hücum ağırlıklı çıkabiliyor. Gereksiz orta saha kalabalığı yapmıyor bu yüzden hazırlık maçı karnesi resmi maç karnesine göre daha iyi. Keşke Resmi maçlarda da bu felsefeyle oynatsa.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskiden milli takım maçlarını heyecanla izlerdim, artık Beşiktaş dışında hiç bir takım umurumda değil. O milli takım ruhunu mahvettiler, bitirdiler. Açıkçası yenmiş ya da yenilmiş hiç umursamıyorum artık. Beni artık tek heyecanlandıran bir tek Beşiktaş kaldı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çok iyi oynamıyoruz ama kötü de değiliz.Burak bencillik yapmasa gol atmış olurduk, olsun yine de iyiyiz..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Penaltıdan yedik golü.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mevlüt attı, 1-1.

emre b. Buyuktur millı takımdaki tum orta saha oyuncularından

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tam açtım Danimarka penaltı kullanıyordu o zamandan beri izliyorum Kerim Frei'a hayran kaldım cok teknik bir oyuncu.Mevlüt ise Fransa'da çok iyi bir sezon geciriyor bu sene milli takımda oynamasına sevindim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kerim Frei çok fena oynuyor,Gökhan Töre kanser etti beni.Sonuç normal bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yine İstanbul'da bir milli prova. Verin arkadaş şu maçları İzmir'e, Ankara'ya, Bursa'ya, ne bileyim başka şehirlere işte! Türkiye'de sadece İstanbul yok...
    Katılıyorum. Zira Galatasaray'ın sıkışık fikstürü konuşuldu iki gündür. ama kimse zemin faktöründen bahsetmedi. 2 gün sonra TT Arena'da Karabük ondan 4 gün sonra Man Utd maçı oynanacak özellikle Man Utd maçı çok önemli zemini bu kadar yormaya ne gerek var. 20 bin kişi gelmiş zaten. İzmir versen tıklım tıklım dolar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taraftarlar çok fazlasıyla cansızdı daha güzel maç olabilirdi.
    Takım iyi top oynadı dahada güzel olabilirdi bir kaç şahsi hatalı pozisyonlar oldu ama olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"Selçuk Şahin" sahada yoktu ama ismi geçti hem de birkaç defa bana inat yapıyolar arkadaş : )

Nicklas Bendtner Danimarka'dan al bizim Milli Takıma koy, İnanın takımın tüm kimyası değişir. Hakan bıraktıktan sonra bir türlü o tarzda bir oyuncu yetiştiremedik, monte edemedik.

Kaleci sorunumuz yok.
    Defans idare eder en azından alternatifli bir havuz var.
    Orta alanda Emre,Selçuk ve Nuri gibi pozisyonlarında çok iyi olan 3 isme sahibiz.
    Arda Turan gibi özellikli bir oyuncumuz var, keza ileride onun gibi olabilecek, yaşları genç olan tekniği çok kuvvetli 3 adam var (Sercan Saraer, Kerim Frei, Gökhan Töre)
    Tek sorun ileride. Çünkü sistemimize göre bize Nicklas Bendtner tarzında bir oyuncu lazım. Tüm sistemin kilit noktası bu, çünkü ileride top tutamadan, dağıtamadan, koridor açamadan ve gol atamadan maç kazanılmıyor. Diğer Milli Takımlarda 2-3 oyuncunun üzerine şekillenen kadrolar varken bizim elimizde bu kadar yeteneğin olması ama kilit pozisyonda oynayacak oyuncuya sahip olmamamız talihsizlik.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Milli takımı komple değiştirip hazırlık macı yapan tek ulkeyiz
    Bu hazırlık macının bize ne kazandırdığını biri açıklayabilir mi bana acaba ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Milli takımı komple değiştirip hazırlık macı yapan tek ulkeyiz
    Bu hazırlık macının bize ne kazandırdığını biri açıklayabilir mi bana acaba ?
    Kerim Frei.. Kaldi ki ilk11e bakarsak komple degistigi falan da yok takimin. 8oyuncu as kadrodan...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünya Kupasına gidemedikten sonra isterse 1000. maç olsun hiçbir şey ifade etmez.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kerim Frei.. Kaldi ki ilk11e bakarsak komple degistigi falan da yok takimin. 8oyuncu as kadrodan...
    Sen simdi dunkü maçta kerim frei ile ilgili bir bilgi edindin mi? Yararlı mı oldu onun adına? Gelecekte takımın değişmez isimlerinden biri olacak mı? Ben hiçbir hazırlık maçında performansıyla goz dolduran adamın değişmez milli oldugunu gormedim bizim ulkede.
    Ayrıca illa oyunculardan bahsetmiyorum sahaya diziliş oyun mantalitesi? Hazırlık macında bambaska bir türkiye var sahada, hangisi bizim oyunumuz? Bu maca da hollanda'ya nasıl cıktıysan öyle cıkacaksın. Milli takım hazırlık macı oyuncu deneme macı değildir. Milli takımda oyuncu denenmez. Milli takım bellidir cıkar oynar. Hazırlık da olsa resmi de olsa herkes klubunu bırakıp gelip oynar.İlla herkesi milli yapıcaz diye de bir kural yok ayrıca.
    Danimarka aynı, isveç aynı, ingiltere aynı biz her maç farklıyız. Demek istediğim bu. Böyle oldugu surece hazırlık maclarından hiçbir verim alamayız.
    Emre belozoglu neredeydi bu arada ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hazırlık maçlarının gereksiz olduğunu öne sürmek de ilk bizim ülkemizden gelir zaten on yıllardır belli zamanlarda milli takımlar sezon içinde hazırlık maçı düzenler ve neredeyse hiç bir milli takım boş geçmez.Biz mi boş geçeceğiz ?

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hazırlık maçlarının gereksiz olduğunu öne sürmek de ilk bizim ülkemizden gelir zaten on yıllardır belli zamanlarda milli takımlar sezon içinde hazırlık maçı düzenler ve neredeyse hiç bir milli takım boş geçmez.Biz mi boş geçeceğiz ?
    biz boş geçiyoruz işte hazırlık macı gereksiz olur mu cok onemli ama biz hazırlık maclarını oyuncu gorme macı olarak nitelendirdiğimiz için boş geçiyoruz anlamadın sen ne dediğimi heralde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Herhalde oyuncu görme maçı olacak,bu adam ne zaman deneyecek genç oyuncuları ? Milli takımın hazırlık maçı bu şekilde olur.Ancak milli takımın iskeletini bozmadan yeni oyuncuları deniyor zaten.

Oyuncuyu takımında begenirsin yetenegine ok verirsin bu adam yapar dersin en az bir turnuva o oyuncuya şans verirsin. Eleme olur kupa olur farketmez. Yılda 1 2 maçla oyuncu denenmez.
    Ben ne yazsam sizi ikna edemeyecegim için yine klüpçülüğe geleceği için iş hiç bu tartışmaya devam etmiyorum. Saygılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam hocam sen bilirsin.

Mesaj Yetkileri