bence beşiktaş daha iyi bir takım oldu
ligde fenerbahçe den sonra en favori beşiktaş olacaktır
galatasaray bu sene o kadar iyi olamayacak bence
bence beşiktaş daha iyi bir takım oldu
ligde fenerbahçe den sonra en favori beşiktaş olacaktır
galatasaray bu sene o kadar iyi olamayacak bence
Ee Fenerbahçeli olduğundan bu yorumunu anlıyoruz..Originally Posted by mgokalparslan
Bu maç göstermiştir ki; devşirme sol kanat Sabri o bölegeyi GS için kullanılmaz hale getirecek.Ve acilen Carussca'nın hazır olması lazım.Yoksa bu sezon Sabriyle geçmez.Hem Ayhan niye oynamadı ki sakat mı?
Bunu bu maçta ki 45' mı çıkardın? Yoksa tüm hazırlık maçlarını izleyip mi anlamadım..Originally Posted by mgokalparslan
Geçen senede Galatasaray için ne dediklerini adım gibi hatırlıyorum. Sezon sonu yine ne dediklerini hatırlıyorum.
Neyse.. Beşiktaş'a gelince. Hazırlık maçlarını bi kenara bırakıp bu maça odaklanmış gibi. Özellikle Delgado'ya bayıldığımı söyleyebilirim. Bu sene mükemmel maçlar çıkaracaktır. Beşiktaş özellikle Tigana kadrosunu Delgado'ya göre kurması lazım.
Galatasaray'a gelince.. Mehmet Güven, Sabri ve Ergün'ün olduğu yani ön libero, orta saha sol kanadı ve defansın sol kanadına transferler şart. Orhan Ak veya Ferhat avrupa kupaları için yeterli olmayacaktır. Orta sahanın sol kanadına Carrusca çok iyi oldu. Dediğim yerlerede transfer olursa. Bu sene yine şampiyon oluruz..