1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: türkiye süper kupası

Hybrid View

Nesil
    2006

İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun?

Quote Originally Posted by batuhan1907
    İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun.
    Kendi ağzınla da söylediğin gibi bu siteye beğenmediğini yazabilirsin.Ama iğrenç gibi ifadeler kullanarak diğer üyeleri tahrik edemezsin.Arkadaşın tepkisi son derece haklı..

Quote Originally Posted by batuhan1907
    İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun?
    Batuhan boşver. Ben seni anlıyorum. Doğru Galatasaray hiç mücadele etmiyor. Bu 45' göre Beşiktaş kupayı hakediyor. Ama daha bir 45' daha var..

Mesaj Yetkileri