Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
1 ile 30 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Hybrid View

Default Yılın tavsiyesi

B U A D A M L A R I D E N E Y İ N ! ! !

ufuk sahan , muslu , serkan gedik , aroujo(cruzeirodaki) temur altunhan(yalovaspordaki)

Arkadaşlar bu futbolcuları aldıgınızda kısa sürede dünya çapında oluyorlar , inanılmaz bi gelişme gösteriyorlar boşu boşuna kontenjan dolduramayın !!!

cok sagol ya kardes bende boyle birsey ariyordum su forumda o kadar adam var bunlari tavsiye etmedi yokmu tavsiye eden biri diye dolanip duruyordum Allah seni cikardi karsima iyiki dogmussun iyiki varsin yaa tebrikler deneriz

aga haksızlık yapma cunku oyuncu tavsiyesi diye yer var sabit konu başlıklarında ama bu oyuncular yok . yinede teşekkürler

Quote Originally Posted by wendel3272
    aga haksızlık yapma cunku oyuncu tavsiyesi diye yer var sabit konu başlıklarında ama bu oyuncular yok . yinede teşekkürler
    şampiyon benimde sana tavsiyem konunun akışını iyi oku sabit konu başlıklarındaki oyuncu tavsiyesinde bu oyuncuların (belki muslu olabilir zaten binlerce mesaj var hepsini okumak delilik olur) olmadıgını soledim

yo haksizlikmi ettim ben ?

aga tesekkurde ettik zaten ama anlatmak istedigim koca forumdan falan bahsetmişsin o yüzden yani

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Paylaşım güzel ama yeri yanlış...

S-B-Z Misafir

forumda bu oyuncular defalarca dile getirildi kimse söylemedi demek haksızlık olur.keşke ben araştırmadım desen daha iyi olurdu.
    mesela temur ve muslu bir ara sakız olmuştu dillere

Quote Originally Posted by şampiyon
    forumda bu oyuncular defalarca dile getirildi kimse söylemedi demek haksızlık olur.keşke ben araştırmadım desen daha iyi olurdu.
    mesela temur ve muslu bir ara sakız olmuştu dillere
    hemserim orda demek istedigim farkli birseydi

sabit konudan haberdersan konuyu oraya açman lazımdı arkadaşım. konu gerekli yere taşınmıştır

Mesaj Yetkileri