Merhabalar, dun ben de benzer bir durumla karsilastim. Umarim bu pek cok soruya yanit olur.

Arsenal karsisinda 1-0 geriye dustugum dakika oyun biraz durakladi ve ilerleme cizgisinde henuz oynanmamis kisimda bir gol sembolu olustu. Ustune gelip baktigimda daha da sasirdim. Cunku golu atacagi beliren oyuncu henuz oyunda bile degildi.

Ben de oyuna almayip kaderime karsi geldim. Sonrasinda mac ilerleyip goller oldukca oynanmamis kisimdaki gol daha ileri dakikalara gitti, 2 kez. Sonrasinda ise kayboldu, boyle bir olay gelismedi.

Ekran goruntusunu mactan sonra inceledigimde kafamda simsekler cakti, gol isaretinin belirdigi dakikalarda gol atacagi soylenen oyuncu bir onceki macta tam da gol isaretinin oldugu dakikalarda gol atmisti.

Yani bu gollerin, macin onceden oynanmasi degil. Ilerleme cubugundaki bi goruntu hatasindan kaynaklaniyor. Display bug denebilir buna. Yani goruntu olarak hatali fakat sistemin isleyisinde bir sikinti yok.

Simdi, bu durumu yasayan arkadaslar bi onceki ya da gecmis maclariyla karsilastirabilirler mi? Umarim boyle bir basit goruntu hatasidir, aksi her turlu sacma geliyor cunku.