Eredivisie 14. Hafta
Willem II de bize kendi sahamızda 3 gol atıyorsa ne hale geldiğimizi oradan anlayın. Kadroyla yapmak istediğim görüşmeler takım tarafından kabul edilmiyor. Bazı oyuncuları da maç sonrası konuşmalarıyla küstürdük. Olur biz de tecrübesiz bir menajeriz sonuçta. 1-0 öne geçtik 2-1 geriye düştük, 4-2 yaptık ve son bir golle bitti maç. Bu maçta moralleri düzgün oyunculara ilkonbir şansı verdim. Ligeon, Rhijn ve Schöne gibi.
Ama ben maç sonu konuşmamda her şeye rağmen 4-3'lük skorun iğrenç oldugunu dile getirince yeni bir moral faciası yaşadıkKimse kusura bakmasın, biz Alamanız gardaş(!). Doğru bildiğimizi ich bin ich bin söyleriz
.
.
.
.
Eredivisie 15. Hafta
Kanlı Feyenoord deplasmanından şu süreçte 3 puan almak çok iyi oldu. Feyenoord ligde pek içaçıcı bir yerde değil. Maçta yine moral rotasyonu yapmak zorunda kaldım. Babel'i kestim. Yoksa herif futbolu bırakacakCallejon son iki maçta sırtladı bizi sağolsun. Sigporsson'a diyecek lafım yok zaten.
Porto maçının bilançosu: Son 4 maçta 9 gol yedik. Valencia'dan yediğimiz 6 gol de cabası. Bundan önce çok az gol yiyen bir takımdık. Ben başka bir şeye bağlayamıyorum? Bu süreçte takımın 1 numaralı futbolcusu Christian Eriksen'in sakatlığı da önemli eksiklik. Şu ana kadar ki mevcut 20 maçın sadece 7sinde oynatabildim.
.
.
.
.
Eredivisie 16. Hafta
NAC Breda karşısında 3 gün sonraki 2012 yılının en önemli olayı Dortmund maçını düşünerek tam rotasyonlu bir kadroyla çıktık. Gençlerle çıktık diyemiyorum zaten hemen hemen herkes genç18 yaşındaki yetenek adayımız Fischer'ın iki gol pası, 20 yaşındaki forvet transferimiz Helenius'un güzel kafa golü ve bu maç için kadroya aldığım 17 yaşındaki Sheraldo Becker'ın golü ümit vericiydi. Maç sonrası gazeteler ve taraftarın Genç Ajax'ı övmeleri memnuniyet vericiydi.
.
.
.
.
Sheraldo konusunda önerilerinize ihtiyacım var. Bu çocuğu nasıl, hangi pozisyonda geliştirmeliyim. AMR/ST görünümünde. Ama uygun olduğu roller ST için ideal. Ortalama hızda bir çocuk olacak sanırım. Bana AMR'de lazım ST'da. İki pozisyonu da oynasın istiyorum. Öneriniz var mı?