1 ile 30 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Mükemmel bir başlangıç olmuş.7-8 karşılaşma daha aynı formu sürdürürsek çok çok iyi günler bizi bekliyor olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    Başarılar, Febian Brandy'yi kesinlikle oynatmanı öneririm. Ben de Wimbledon'u yönetiyorum ve poacher rolünde npower league 1' de harikalar yaratıyor. Bir üst ligde de sırıtmaz diye düşünüyorum.
    Brandy geçen sezon bizde kiralıktı bu sezon ne yazık ki kiralayamadık. Söylediğin gibi gerçekten hızı ile tam bir Fırsatçı golcü ama bu sezon kadromuza katamadık.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    yine inceden ve sessizden ilerliyorsun patron
    Aynen takım beni de şaşırtıyor

Quote Originally Posted by romelon View Post

Hocam EPL 'ye çıkıcakmısın kalıcacakmısın ? Ben çıkabiliyorsan 1 dakika bile durma çık derim . en kötü epl'de düşmemeye oynarsın ama prestij ve oradan gelen paralar takma müthiş bir ivme kazandırrır.
    Çıkmayı başarabiliyosak tabi çıkarız ama düşmeyiz o bir bakıma kesinleşti. Takım ligde kalacak kadar iyi.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Mükemmel bir başlangıç olmuş.7-8 karşılaşma daha aynı formu sürdürürsek çok çok iyi günler bizi bekliyor olacak
    Gelecek haftalarda biraz daha ciddi rakiplerle oynayacaz bakalım aynı performansı nereye kadar sürdürebiliriz : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri