ermoon gel seni beşiktaşlı yapalım,dönüp dönüp tebrik ediyosunOriginally Posted by ermoon
böyle uğraşma direk alkışla takımını olsun bitsinbaşkaları seni tebrik etsin
![]()
ermoon gel seni beşiktaşlı yapalım,dönüp dönüp tebrik ediyosunOriginally Posted by ermoon
böyle uğraşma direk alkışla takımını olsun bitsinbaşkaları seni tebrik etsin
![]()
Originally Posted by şampiyon
![]()
![]()
![]()
heheOriginally Posted by şampiyon
ne alemsin ya.. yok ondan değil. saygı, centilmenlik, sevgi içinde bir futbol oldumu ben takım ayırt etmem. Bugün sahada olsun maç sonunda olsun kardeşlik ön plandaydı. Türkiye Türkiye diye bağırdı Almanya. İşte bu yüzden ben Beşiktaş'ı tebrik ederim: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm..
![]()
Bu maçta sizin rakibiniz Fener olsa ve kazansa tebrik edermiydin çok merak ediyorum?Originally Posted by ermoon
![]()
İki şekilde ederdim. Çevremdeki doğru düzgün sadece düz önüne kıt bakmayan çevresini geniş görüp kendi takımı 1 defa olsa bile eleştirmiş birini tebrik ederim. Diğerlerini zaten görmezden gelirdim.Originally Posted by batuhan1907
ben kendi adıma cevap veriyim ben tebrik etmezdim doğal olarakOriginally Posted by batuhan1907
gs- fb arasındaki rekabeti gs-bjk arasında göremiyorum BEN
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O zaman orada Türkiye Türkiye diye bağıırılmasının önemi yoktu herhalde di miOriginally Posted by ermoon
![]()
Bırakın bu kardeşlik ayaklarını....
Ne zaman kardeşlik ayağı olsa çarşı forumlarına bakın oradaki üyeler tepki gösteriyor gs'da sürekli kardeş kardeş diyor bu neyin kardeşliği kimin kardeşliği...
Bu sezon son oynanan gs-bjk maçında maç sonunda gs taraftarrı beşiktaş'lılara küfür edince,br grup beşiktaş taraftarı gs tribünün çıkış turnikelerine gelip bişeyler fırlatınca kardeşlik nerede kalıyor merak ediyorum!!!
Ben yukarıda ki mesajımda Beşiktaş - Galatasaray kardeşiliğinden mi bahsettim? Türkiye kardeşliği! Maç sonunda, Maç içinde ki kardeşlikten bahsettim. Bunlar nelerdir heralde saymama gerek yok dimi?Originally Posted by KaÇaK_1907