Ersun Yanal şuan o pozisyonda hiçbir şey olmadı dedi. İşte bu kadar!
Ersun Yanal şuan o pozisyonda hiçbir şey olmadı dedi. İşte bu kadar!
Ersun Yanal: Caner'in kırmızı kart yediği pozisyonda birşey duymadım. Caner birşey yapmadığını söylüyordu, hakem yaptın diyordu.
Ersun Yanal: Ben hiçbir şey duymadım. Hakemin vermiş olduğu kararlar, haklı ya da haksız, onun değerlendirmesi.
Ersun Yanal ben birşey duymadım diyor o kadar mesafede ama 50 metreden hakem duyuyor.Kulaklar lens mi demek istiyorum.
Şaşırdım. Bu konuda tahrik eden Galatasaraylı olmadı bugün. Genelleme yaptığım falan yok. Fenerbahçeliler tahrik eder de yazmadım, ya yanlış alıntı yaptınız ya da başka bir şey var. Ortada bir durum tespiti yoktu, esas saçmalık baştan aşağıya sizin yorumlarınız.
Bence bu KULAKLAR TFF falan bağlı onlar ordan komut dağıtıyor hiç birine inanmıyorum..Hiç kimse duymamış bir şey hakem duymuş..
Kulaklıktan komut gelmiştir atmıştır..
Volkan Demirel: Hocayla konuştuğumda "Caner bana 'lan' dedi" diyor. Herkes birbirine 'lan' diyor.
Meclisde ki yeminde bile Atatürk'ün adı çıkan ülkede, düşünce suçundan bir futbolcu oyundan atılıyorsa, altınızda ki koltuğa dikkat edin her an gidebilir.
Kuyt 6 yıl İngiltere'de oynadım böyle bir kırmızı kart görmedim dedi. Sonra Türk futbolu neden böyle, boşuna tartışıyoruz.
Kuyt: 6 yıl Premier Lig'de oynadım, böyle bir kırmızı kart hiç görmedim.
Alın 12. haftadan şampiyonluğu Galatasaray'a verin bari hakkımız gasp edilmesin iyi olan puanı hakeden 2. olsun.Ben böyle bir olay görmedim.Adamlar istedikleri gibi at koşturuyor ülkede maçımız erkene alınsın olur,oyuncularımız milli takımda oynamasın oda olur,yinede puan kaybedelim ama Fenerbahçe kazanamasın oda olur ne bu böyle.Alsınlar şampiyonluklarını ne yapıyorlarsa yapsınlar en azından sinir krizleri geçirmeyiz maç izlerken.
Bunun kaynağı nedir Batu? Ben sana başka bir kaynak vereyim:
http://www.mackolik.com/Hakem/1419/Firat-Aydinus (Takım Bazında sekmesine tıklayın)
Fenerbahçenin 30 maçını yönetmiş. Fenerbahçeye 65 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 76 sarı 8 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet, 7 beraberlik 8 yenilgi almış.
Galatasarayın 26 maçını yönetmiş. Galatasaraya 67 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 73 sarı 5 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Galatasaray 12 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almış.
Veysel Caner'in birşey söyledigini duymadım demis.
Hasan Ali : Bu kadar kolay penaltı olmaz.
Alican Özcan @alicanozcan_
Kırmızı kart pozisyonunda Aykut Kocaman itiraz ederken bile efendiliğini bozmuyor. Fırat Aydınus'a "Bir şey söyleyebilir miyim?" diyor.
Geçen hafta bizim maçı, bu haftada bu maçı katletti. Çok sakat bir hakem Fırat Aydınus. Sow'da seneye yine Yılın Golü ödülüne aday olur, harika bir gol attı.
Canım FEDA olsun sana !
Aykut Kocaman: Değerlendirme yapmayacağım. Değerlendirmeyi Merkez Hakem Kurulu yapmalı yada Fırat Aydınus yapmalı.
Aykut Kocaman: Haftalardır içimize atıp duruyoruz sanki cezamız hala bitmedi. Bir ceza var bu cezayı kim verdi bilmiyorum.
Aykut Kocaman: Böyle bir şey olamaz, böyle bir işkence olamaz.
Aykut Kocaman: Söyleyecek bir şey yok. Bir ceza var ortada Fenerbahçe'ye verilen.
Aykut Kocaman: Fırat Aydınus önyargılı bir hakem iyi bir hakem olabilir ama bir takımın emeğiyle böyle oynanmaz.
Aykut Kocaman: Maçı terk edecektim o an. Sadece maçı değil, futbol terk etmek istiyor insan.
Aykut KOCAMAN: Tüm Fenerbahçeliler görsün bunu, farkına varsınlar...
Aykut Kocaman yapılması gerekeni yaptı ve gitti.
"Bir ceza var ve bitmiyor YETER" Aykut KOCAMAN
"Degerlendirme yapmayacagim degerlendirmeyi mhk firat aydinus yapsin!" Aykut KOCAMAN
''Maçı terkedecektim.Macı degil futbolu terkedesi geliyor insanın.'' Aykut KOCAMAN
Sinirlenin, hakem hatalarına kızın ama Galatasaray' a laf atmadan yapın bunu. Rica ediyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Maçın özetini izledim Eskişehir çok daha iyi oynamış ama hakem Fenerbahçe aleyhine çok hata yapmış da yine de abartılıyor su an olaylar.
Aykut kocaman gibi bi adamı bu hale getirdilerya pes
Aykut KOCAMAN: SÖYLEYECEK HİÇBİR ŞEY YOK. 3 TEMMUZ'DAN İTİBAREN CEZAMIZ DEVAM EDİYOR.TAKIMIN KADERİ İLE BÖYLE OYNANAMAZ. YAZIKLAR OLSUN!
"Sadece maçı değil, futbolu terketmek istiyor insan. Büyük takım kaderiyle bu kadar oynanmaz. Ayıp."
Teknik adamlığı bu saatten sonra umrumda bile değil. Adam gibi adamsın Kocaman.