Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 16.67%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

12 66.67%
Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 283 sonuç

Konu: Eskisehirspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Nesil
    2006

Ersun Yanal şuan o pozisyonda hiçbir şey olmadı dedi. İşte bu kadar!

Ersun Yanal: Caner'in kırmızı kart yediği pozisyonda birşey duymadım. Caner birşey yapmadığını söylüyordu, hakem yaptın diyordu.

Ersun Yanal: Ben hiçbir şey duymadım. Hakemin vermiş olduğu kararlar, haklı ya da haksız, onun değerlendirmesi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ersun Yanal ben birşey duymadım diyor o kadar mesafede ama 50 metreden hakem duyuyor.Kulaklar lens mi demek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    galatasaraylilik bir karakter ozelligi mi? ne sacma bir tespittir bu boyle bir genelleme yapmak cok yanlis, ¿galatasarayli bir kisi tahrik etmez, ama fenerbahceli tahrik eder ?. buyuk bir yanilgi icersindesiniz. hem FBlisi hem de GSlisi yapar bunu, oyle bir kaide yok.
    Şaşırdım. Bu konuda tahrik eden Galatasaraylı olmadı bugün. Genelleme yaptığım falan yok. Fenerbahçeliler tahrik eder de yazmadım, ya yanlış alıntı yaptınız ya da başka bir şey var. Ortada bir durum tespiti yoktu, esas saçmalık baştan aşağıya sizin yorumlarınız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence bu KULAKLAR TFF falan bağlı onlar ordan komut dağıtıyor hiç birine inanmıyorum..Hiç kimse duymamış bir şey hakem duymuş..

Kulaklıktan komut gelmiştir atmıştır..

Volkan Demirel: Hocayla konuştuğumda "Caner bana 'lan' dedi" diyor. Herkes birbirine 'lan' diyor.

Helal olsun diyorum, hem Aydınus'a hem takımımıza. İsterse her maç yenilelim ama böyle oynayalım.

Nesil
    2006

Meclisde ki yeminde bile Atatürk'ün adı çıkan ülkede, düşünce suçundan bir futbolcu oyundan atılıyorsa, altınızda ki koltuğa dikkat edin her an gidebilir.

Nesil
    2006

Kuyt 6 yıl İngiltere'de oynadım böyle bir kırmızı kart görmedim dedi. Sonra Türk futbolu neden böyle, boşuna tartışıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sonra diyorlar Fenerbahçe şike yaptı, bu ülkede tek şike yapmayan kulüptür Fenerbahçe yıllarca hakemler sayesinde bunları öğrendik.
    Yok artık ...
    Football is simple,but Football Manager is not

Kuyt: 6 yıl Premier Lig'de oynadım, böyle bir kırmızı kart hiç görmedim.

Alın 12. haftadan şampiyonluğu Galatasaray'a verin bari hakkımız gasp edilmesin iyi olan puanı hakeden 2. olsun.Ben böyle bir olay görmedim.Adamlar istedikleri gibi at koşturuyor ülkede maçımız erkene alınsın olur,oyuncularımız milli takımda oynamasın oda olur,yinede puan kaybedelim ama Fenerbahçe kazanamasın oda olur ne bu böyle.Alsınlar şampiyonluklarını ne yapıyorlarsa yapsınlar en azından sinir krizleri geçirmeyiz maç izlerken.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fırat Aydınus Lig'de toplam 24 kırmızı kart gösterdi. GS'ye 1, BJK'ye 2 ve Fenerbahçe'ye tam 10! Yanlış okumadınız!

Konuşmaya bile gerek yok.
    Bunun kaynağı nedir Batu? Ben sana başka bir kaynak vereyim:

http://www.mackolik.com/Hakem/1419/Firat-Aydinus (Takım Bazında sekmesine tıklayın)

Fenerbahçenin 30 maçını yönetmiş. Fenerbahçeye 65 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 76 sarı 8 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet, 7 beraberlik 8 yenilgi almış.

Galatasarayın 26 maçını yönetmiş. Galatasaraya 67 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 73 sarı 5 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Galatasaray 12 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almış.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Veysel Caner'in birşey söyledigini duymadım demis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    bu gece gercekten hata falan değil
    organize şekilde feneri doğruyor sahada
    Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    bizim harcadığımız parayı tolere edebilecek durumumuz var sizin yok.
    borç içindesiniz harcadığınız paranın karşılığını alamazsanız iflas kaçınılmaz
    3 puan konusuna gelince dediğim gibi galatasaray düşüş fener çıkış içinde bütün psikolojik üstünlüğğün bize geçeceği bir hafta bu hafta

projeleride başka bi zaman anlatım gerçi çok göz önüne çıkıyor ama
    Sonra diyorlar Fenerbahçe şike yaptı, bu ülkede tek şike yapmayan kulüptür Fenerbahçe yıllarca hakemler sayesinde bunları öğrendik.

Oldu başka ?
    Last edited by Nedvedmania : 18.Kasım.2012 at 00:02

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hasan Ali : Bu kadar kolay penaltı olmaz.

Alican Özcan ‏@alicanozcan_
    Kırmızı kart pozisyonunda Aykut Kocaman itiraz ederken bile efendiliğini bozmuyor. Fırat Aydınus'a "Bir şey söyleyebilir miyim?" diyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen hafta bizim maçı, bu haftada bu maçı katletti. Çok sakat bir hakem Fırat Aydınus. Sow'da seneye yine Yılın Golü ödülüne aday olur, harika bir gol attı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

http://www.mackolik.com/Hakem/1419/Firat-Aydinus (Takım Bazında sekmesine tıklayın)

Fenerbahçenin 30 maçını yönetmiş. Fenerbahçeye 65 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 76 sarı 8 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet, 7 beraberlik 8 yenilgi almış.

Galatasarayın 26 maçını yönetmiş. Galatasaraya 67 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 73 sarı 5 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Galatasaray 12 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almış.
    Abi aynı şehir efsanesi Hüseyin Göçek için de var, twitter çıktı mertlik bozuldu.

Kantarın topuzuna kaçıran arkadaşlar var, her hakkı yenen bize sallıyor arkadaş bu ne ya.

Aykut Kocaman: Değerlendirme yapmayacağım. Değerlendirmeyi Merkez Hakem Kurulu yapmalı yada Fırat Aydınus yapmalı.

Aykut Kocaman: Haftalardır içimize atıp duruyoruz sanki cezamız hala bitmedi. Bir ceza var bu cezayı kim verdi bilmiyorum.

Aykut Kocaman: Böyle bir şey olamaz, böyle bir işkence olamaz.

Aykut Kocaman: Söyleyecek bir şey yok. Bir ceza var ortada Fenerbahçe'ye verilen.

Aykut Kocaman: Fırat Aydınus önyargılı bir hakem iyi bir hakem olabilir ama bir takımın emeğiyle böyle oynanmaz.

Aykut Kocaman: Maçı terk edecektim o an. Sadece maçı değil, futbol terk etmek istiyor insan.

Aykut KOCAMAN: Tüm Fenerbahçeliler görsün bunu, farkına varsınlar...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Kaynağı bir twitter adresi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman yapılması gerekeni yaptı ve gitti.

"Bir ceza var ve bitmiyor YETER" Aykut KOCAMAN

"Degerlendirme yapmayacagim degerlendirmeyi mhk firat aydinus yapsin!" Aykut KOCAMAN

''Maçı terkedecektim.Macı degil futbolu terkedesi geliyor insanın.'' Aykut KOCAMAN

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sinirlenin, hakem hatalarına kızın ama Galatasaray' a laf atmadan yapın bunu. Rica ediyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Aykut Kocaman: Değerlendirme yapmayacağım. Değerlendirmeyi Merkez Hakem Kurulu yapmalı yada Fırat Aydınus yapmalı.

Aykut Kocaman: Haftalardır içimize atıp duruyoruz sanki cezamız hala bitmedi. Bir ceza var bu cezayı kim verdi bilmiyorum.
    Çok güzel bir söz söylemiş. 3 Temmuz ruhu bu gün tekrar doğdu, herkes korksun bu takımdan. Bunun acısı Marsilya maçında çıkar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçın özetini izledim Eskişehir çok daha iyi oynamış ama hakem Fenerbahçe aleyhine çok hata yapmış da yine de abartılıyor su an olaylar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Maçın özetini izledim Eskişehir çok daha iyi oynamış ama hakem Fenerbahçe aleyhine çok hata yapmış da yine de abartılıyor su an olaylar.
    Caner haksız yere atılıyor, ilk yarının sonunda haksız bir karar ile penaltı veriliyor. Bir takım 45 dakika boyunca düşünmeden oynuyor, geri kalan 45 dakikada mücadele edip puan almaya çalışıyor. Bırakında konuşalım.

Aykut kocaman gibi bi adamı bu hale getirdilerya pes

Aykut KOCAMAN: SÖYLEYECEK HİÇBİR ŞEY YOK. 3 TEMMUZ'DAN İTİBAREN CEZAMIZ DEVAM EDİYOR.TAKIMIN KADERİ İLE BÖYLE OYNANAMAZ. YAZIKLAR OLSUN!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Millet bu kadar sinirliyken sacmalama lütfen baska zaman tahrik etmeye gelirsin bugün olmasın.Gs'ye olsa şu yapılanlar böyle diyeceksin yani öyle mi ? Fatih Terim takımı sahadan çekerdi bugunkü olanlar olsa.

Nesil
    2006

"Sadece maçı değil, futbolu terketmek istiyor insan. Büyük takım kaderiyle bu kadar oynanmaz. Ayıp."

Teknik adamlığı bu saatten sonra umrumda bile değil. Adam gibi adamsın Kocaman.

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri