Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Umarım Yargıtay'a gidecek olan mahkeme kararları ya iptal olur ya da az bir ceza'ya döner Aziz Yıldırım en az zararla bu olaydan kurtulur ve artık Fenerbahçe'yi bırakır. Bugün tekrar kendini belli etti ki O, bu kulübün başında oldukça bu takım bu ülkede sorunsuz bir şekilde yoluna devam edemeyecek. Mücadele etmek olağan, yeri geldi ettik de ama bu durum kulübe zarar vermekten öteye gitmeyecek artık. Onunla uğraşanlar peşini bırakmayacak, Zerre kadar bu kulübü seviyorsa kendi üzerinden bu kulübe vuranlara bu fırsatları vermesin artık.
Ben yargıtayın kararı onaylıyacağını düşünüyorum bunun sonunda da Aziz yıldırımın türk futbolundaki sayfası bir daha açılmamak üzere kapatılacaktır ama onun yerine kim gelir o çok önemli işte yok sadettin saranmış yok mehmet ali aydınlarmış yok ferit şahenklermiş bunlar aziz yıldırım tipi başkanlar para ile başkan olan tipler ( saran hariç o biraz futboldan anlar) eğer değişim istiyorsak Ali KOÇ başkanlığında aykut kocaman liderliğinde bi sistemle devam etmeliyiz ben aykut kocamanın ölene kadar bu kulüpte görev almasını istiyorum - hoca ve sportif direktör hiç farketmez -

Aziz yıldırımın bu suskunluğu kulübe zarar veriyor ama çıkıp konuştuğu zamanlarda olanlar ortada yine tüm sorumluluk aykut kocamana kalıyor adam geldiğinden beri normal bir sezon geçiremedi