Hatırlamıyorum, bakarım birazdan yapmış olabiliriz, kim gelir acaba diye, bu da doğaldır. Ben sponsorla transfer yapılmasın, yapılamaz demiyorum bilmiyorum farkında mısın ? Diyorum ki biz yapmadık, rakip yaptı bir şekilde dışarıdan kaynakla. Sen de bana sizin için gündeme geldi diyorsun, tabii ki ciddiye alacağım, burada her yazılan şeyi ciddiye alarak cevap veriyoruz. Gündeme gelmesiyle, olması aynı şey değil. Zaten biz de bu sene bu şekilde transfer yapmış olsaydık, kalkıp da ilk mesajımdaki gibi belirtmezdim o şekilde. Ortada bir art niyet yok, çok gereksiz uzadı bu konu. Cımbızla çektin oradan onu, pişman oldum yazdığıma doğru olmasına rağmen.
@MeMo
Fikirlerimiz uyuşmuyor seninle %90 ama zeki birisin, üstte yazdıklarım senin yazdığına da cevap aslında. Şartları da biliyorum, şeklen bir sorun olmadığını da. İlgi meselesine gelince, her takımla ilgili haberler çıkıyor, okuyoruz, bunu herkes biliyor, dedektiflik yapmadık yani bu bilgiye ulaşmak için. Kıyas yapıyorum çünkü bize para üzerinden sürekli bir saldırı var. Maksat oydu yani.