Arkadaşlar burda olay farklı bahsedilen transfer ücretleri yıldız oyuncular için geçerli değil yıldız bir oyuncuyu elbette 15-20 milyona alamayacağız ama daha potansiyeline ulaşmayan genç oyuncular için bile devasa ücretler isteniyor ben demiyorumki bu oyuncuları 400-500 K ya alalım ama 40M$ da olmasın... Ayrıca belki ben TR de oynadığım içindir bilemiyorum ama sanki yerli oyuncuların fiyatlarında bu durum daha çok yaşanıyor.

Yukarda Götze örneği verdim buna birde Marek Hamsik eklim adamı 55M$ a Chealse'ye aldım üstelik ikinci sezonda şimdi bu adamı 25-26 yaşında bu özellikler ile bu fiyata alıyorken benim istediğim o yerli daha doğru düzgün gelişmemiş adamın fiyatı nasıl 40M olabiliyor ki ?

Bana tek mantıklı açıklama şu geldi takım bu oyuncuyu satmak istemiyor ve satmayacağını belirtmek yerine böyle bir fiyat çekiyor bizde oyundan zevk almak istiyorsak bunu böyle hayal edip devam tuşuna basıyoruz =) Bunun yerine bu oyuncu ilerde faydalanacağımız bir oyuncu ve yıldız adayı bu yüzden kesinlikle satmayı düşünmüyoruz diye bir açıklama gelse çok daha gerçekçi ve güzel olur.