Quote Originally Posted by perpetua View Post
Cok guzel bir calisma.

Eger ilerleyen yamalar oncesi kulup ID'lerinin listesi vs. gerekirse yardimci olabilirim.

Arastirma ekibine yeni katilan bir arkadas ozellikle Amator liglerdeki bazi kulup ve bilgi eksikliklerini gidermek icin calisacak ve veritabaninda eksik olan bir cok amator takimi ekleyecegiz (ayrica fazladan veritabaninda olan bazi takimlar da silinecek). Bu calismalarin sonuna yaklastikca eger eklenen Super Amator ve 1. Amator takimlarinin ID numaralari gerekirse bunlari yollayabilirim.
Desteğiniz için teşekkürler Amatör liglerle ilgili çalışmaları alan olursa sizden yardım isteriz.

Quote Originally Posted by cilqin View Post
Bende araştırma yaptım hocam eski yaptığım yöntemi kurcalayarak hatırladım. Hatta örnek olarak bu resim var elimde bununla yapmayı düşünüyorum.

Şuanda Universite okuduğum yerin takımıyla başlamak istiyorum Çaykur Rizespor.
Sizin bana resimler için önerdiğiniz bir yer varsa varsa pm olarak yada konu altında link atarsanız mutlu olurum.

Perpetua Kardeşim süper amatör olarak da yaparım ID yi atarsan ve resim olarak nerden bulabilirim bu konuda yardımcı olursan onlara da el atıp yardımcı olmak isterim...
Hocam fotoğraflar için hangi kulübü yapıyorsan öncelikle o kulübün internet sitesine bakmanı öneririm, genelde tüm kadronun fotoğraflarını internet sitelerine koyarlar. Mesela Çaykur Rizespor için http://www.caykurrizespor.org.tr/index.php ana sayfada sol altta bulabilirsin tüm oyuncuların resimlerini. Tabi çok kaliteli değil eğer zamanın varsa oyuncuların isimlerini googleda aratıp daha kaliteli ve cut-out'a uygun fotoğraflar bulmayı da deneyebilirsin ama genelde kulüplerin kendi sitelerindeki fotoğraflar resmi bir şekilde çekildiğinden çok daha uygun oluyor bu iş için.
Stile gelirsek bu gösterdiğin stil güzel ancak cut-out megapack'inin üstüne yaptığımız için bence hiç arkaplana falan gerek yok direkt oyuncunun yüzünü uygun ölçülerde(180*180 ve png olacak) kes ve kaydet.

Yalnız şimdi kontrol ettim mesela Ç. Rizespor'un kadrosunun %70i varmış zaten megapackte, önce megapackten kontrol edip olmayanların üzerine gidersen daha iyi olur.

Bir oyuncu megapackte var mı yok mu kontrol etmek için: http://www.2shared.com/document/-AnDc3pW/config.html bu linkten config dosaysını indirip içinde oyuncunun id'sini aratıp bulabilirsiniz.