Umarım dediğin gibi olur kaptan, hedefim ilk 3, benim forvetten yana biraz kuşkularım var, devre arası takviye gelebilir o bölgeye, Kweuke beni verem edecek.. Hernandez ile başlıyorum artık..
B Grubu 5. Maç
***Shakthar'ın 3.lük için mutlak kazanmak zorunda olduğu maçta rakibimiz istekli başladı. Bu maçta cezalı Nainggolan'ın yerine M'Vila'yı MC'ye kaydırırken DMC'ye geçen yıl ki gözdemiz Trasch'ı koyduk. Trasch öyle etkin oynadı ki M'Vila'nın bu yıl ki vasat oyununu katbekat geride bıraktı, defansif görevi olmasına karşın geriden etkin ileri çıkışları, top kapmaları vardı ki bunlardan birinde topu rakip sahada kapıp Diego'ya al da at dercesine bir arapası çıkardı, Diego'ya sadece dokunamk kaldı, hemen akabinde bu kez Diego'nun defansın arkasına iyi sarkan Hernandez'i görmesi ve Hernandez'in sağdan sol 90'a topu asması gerçekten görmeye değer bir gol oldu. 41'de ise Dzagoev kaleciyi çalımlayı skoru 3-0'a getiriyor ve takımının rahatça soyunma odasına gitmesini sağlıyordu. Skorun verdiği rahatlıkla Dzagoev'i dinlendirme amaçlı oyundan alıp Jenssen ile 2. yarıya başladık.. Shakthar'ın cılız atakları savunmamızda erirken sertleşmeye başlayan rakibimiz kırmızı kart sonucu eksik kaldı, oyunu iyice rölantiye aldık, önce Jenssen arkasından da Ramirez ile 5 farklı skoru yakaladık ki diğer maçtan da Ajax'ın süpriz şekilde ManU'yu 4-2 geçmesiyle son maçlar öncesi liderliğe yükseldik ve gruptan çıkmayı garantiledik. 2 haftadır genel antremanda atak çalışmamız etkisini gösteriyor sanıyorum.
Bu da geceden gözüme takılan ilginç bi skor![]()
![]()