1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Takımda çapraz bağLarından ameLiyat oLmuş, heLe heLe 2 kez ameLiyat oLmuş adamı tutmayacaksın arkadaş. StoperLer istisna. OnLar diğer oyuncuLara göre daha dar aLanda oynadığı için iyi bir fizik tedavi iLe durumu kurtarabiLir ama kaLeci dahiL, hiç bir oyuncuyu kadronda buLundurmayacaksın. Artıkn onLar canLı bomba çünkü. Pektemek ve İsmaiL gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ersan ve İsmail'in sakatlıkları tekrarlandı, Mustafa'da da aynı olay yaşanırsa bunun bir tesadüf olmadığı kanıtlanmış olur sanırım. Onur sakatlandığında bizimkiler takdir ettiğim bir şekilde onu bu konuda dünyanın en iyisi olarak gösterilen bir cerraha emanet ettiler. Kulüp doktorlarımızdan 1 tanesi Onur'la birlikte 1 aya yakın Amerika'da kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyi şansa, talihsizliğe vurmak biraz işin kolayına kaçmak oluyor.

Kusura bakmayın, bu konu konuşalı 3-5 gün olmuş ama yinede yazayım dedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ersan ve İsmail'in sakatlıkları tekrarlandı, Mustafa'da da aynı olay yaşanırsa bunun bir tesadüf olmadığı kanıtlanmış olur sanırım. Onur sakatlandığında bizimkiler takdir ettiğim bir şekilde onu bu konuda dünyanın en iyisi olarak gösterilen bir cerraha emanet ettiler. Kulüp doktorlarımızdan 1 tanesi Onur'la birlikte 1 aya yakın Amerika'da kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyi şansa, talihsizliğe vurmak biraz işin kolayına kaçmak oluyor.

Kusura bakmayın, bu konu konuşalı 3-5 gün olmuş ama yinede yazayım dedim.
    Tamamen hak veriyorum. Sağlık personellerimiz son derece yetersizler. Teşhis ve sakatlıkların giderilmesi konusunda da kötüler. Mesela, Ersan tam olarak iyileşmeden idmana çıkmıştı geçen sezon ve tekrar, üstelik aynı ayağından sakatlandı. Şimdi, yüreğim ağzımda izliyorum onu. İsmail de, tam iyileşmeden ve gerekli tedavileri yapılmadan idmanlara çıktı, nitekim onu da bir 6 ay daha izleyemeyeceğiz.

Önceden de söylemiştim; aynı sorunun daha fazla yaşanmaması için, M.Pektemek'i gerekirse fazladan 1 ay daha idmana çıkarmasınlar, tam olarak hazır hale gelip güçlendiğinde alsınlar takıma. Tekrardan, 6 ay daha beklemeyelim.

Mesaj Yetkileri