1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bu haliyle FM 13 oynayan varmı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    hayatımda ilk defa orjinal oyun aldım pişman oldum
    CL'de bayern,shaktar,bate grubundan lider çıktım
    ajax'ı eleyeceğim büyük ihtimal
    ligde ise
    bursa 12
    trabzon 10
    gs 7 puan fark attı
    18. elazığ kadıköyde 3 penaltı kullandı 3-3 bitti maç
    gençlerbirliği 5 attı
    mersin herkesten 3-5 yerken geldi beni yendi
    gs ligde ,kupada,içerde dışarıda yenior beni
    sabri şov yapıyor
    taktik teknik bilgi ayrıntı falan hikaye
    bu ne saçmalık ya!!
    1 haftada 3. kez yeni oyun açtım
    ben bu kadar acemi ya da kötü bi fm ci değilim ki
    yıllarımı verdim bu oyuna!
    şurda 15 gün sonra askere gidicem
    o yüzden gitmeden doya doya oynayıp hevesimi alayım dedim ama ne heves kaldı ne zevk
    rezillik diz boyu..
    laptopu kıracam sinirden
    Fenerbahçeyle ilk sezonda nasıl şampiyon oluyorsunuz yyahu 3 farklı oyunda 1 kere 5. 2 kere 6. bitirdim ligi üstüste
    1 haftada 4. oyunu açıyorum.sorun bende mi acaba????

Ben Fenergahçe ile açmıştım ilk kariyer 8 hafta sonunda takımı Ş.L nde guruba taşıyıp nağmağlup gidiodum süper kupada G.S Ligde BJK yi farklı yenip 3 beraberlikle oynuodum taktiğim ise klasik 4-4-2 idi sonra oyundaki buglar soğuttu beni ayrıca bu kadar basit bi taktikle bu kladar iyi sonuçlar almakta bugların etkisidir dedim klasik modda Daha önce belirttiğim gibi Göztep ile kariyer açtım onda da daha ilk sezonda süper lige çıkınca da zerwk almadım Göztepe ile de FB de kullandığım taktikle oynamıştım işin özeti oyunda taktikle başarı yakalmama rağmen bunun bir bug olduğu kanısındayım yani oyun özgüvernimi çaldı ya la

ayrıca tamam 4-4 lük bisey beklemio kimse ama FM yöneticileri oyunu Türkçe çıkarıyoruz sizde orijnal alın bi zahmet die iğneleyeceklerine Türkçe dili yaygın olarak Türkiye'de kullanılır e sizde o zaman Türkiye liglerine biraz özen gösterin bi zahmet, İngiltere'nin amatör ligine kadar ligleri koyuyorsunuz Türki'yede 2. lige kadar. hadi onu geçtim bari stat bilgilerini falan doğru yapın arkadaş Alsancak stadı bildiğin 4 tribünlü stat olarak gözüküo, bunun bilgisini hiç bir yerden bulamıorsan gir worldstadium.com a bi resmine bak. Ayrıca Göztepe Atatürk stadında oynuo gidip Alsancağa wermişler hadi onu geçtim ptt 1. ligde 5 yabancı nedir ya? hem Türkçe al de ,kota koy şu kadar satılsın fln die hemde çalakalem bir resim yapıp buna sanat eseri die yutturmaya çalış biraz özen gösterseydiniz yani

Mesaj Yetkileri