1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bu haliyle FM 13 oynayan varmı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by fakakte View Post
    skor tandanslı oyun oynanmaz. sadece fm değil, her oyuna kendi hayal gücünüzü de katmazsanız keyif almanız pek mümkün değildir. örneğin bir büyük takımla oynarken gelip sahanızda bir küçük takımın sizi mağlup edişini, oyunun bir saçmalığı diye nitelendirmek yerine, 'futbol böyle sürprizlerle güzel' olarak algılarsanız, oyun o zaman keyifli hale gelir. ben de amiga 500'den bu yana fm oynarım, ve defalarca küçük takımlar tarafından dumur edildim. hatta şampiyonluklardan edildim. ama bunu oyunun saçmalığı olarak değil de futbolun cilvesi olarak gördüm.

bu kadar çabuk idam edip, bu kadar çabuk tüketmeyelim arkadaşlar.
    olay o degil ki. bu tip maclar sezon basına 5 kere denk gelir.

si forumlarında yazmıslar, adam brezilyayi almıs. 40 sut cekmis nijeryaya karsı. nıejrya 3 sut. 3-0 yenılmıs.

clear cut chances denen bariz gol pozisyonlari da sacma bi sekilde bu tip maclarda 0-1 zayif rakip (nijerya) lehine gozukuyor.

Mersin gelip kadıkoyde tek kale oynuyor. Adana feneri kupadan eliyor, gs sampiyonlar ligini aliyor, galler euro 2016yi. defansif taktik bugi var bariz bi sekilde.

Nesil
    2009
    Yer
    Budapeşte

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    olay o degil ki. bu tip maclar sezon basına 5 kere denk gelir.

si forumlarında yazmıslar, adam brezilyayi almıs. 40 sut cekmis nijeryaya karsı. nıejrya 3 sut. 3-0 yenılmıs.

clear cut chances denen bariz gol pozisyonlari da sacma bi sekilde bu tip maclarda 0-1 zayif rakip (nijerya) lehine gozukuyor.

Mersin gelip kadıkoyde tek kale oynuyor. Adana feneri kupadan eliyor, gs sampiyonlar ligini aliyor, galler euro 2016yi. defansif taktik bugi var bariz bi sekilde.

açıkçası şahit olmadığım için bilmiyordum. bunlar biraz abartı olmuş haklısın, inşallah yaşamam da zira hayalgücümü kullanıp bunlara bir kılıf uyduramam

Mesaj Yetkileri