Etmediği küfürden ceza alıyor Caner, ve bunu Avrupa maçından 1 saat önce açıklıyorlar. Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımaz.
Etmediği küfürden ceza alıyor Caner, ve bunu Avrupa maçından 1 saat önce açıklıyorlar. Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımaz.
Zamanlama yanlış, erteleme için önce erteleme talebinin olması gerek. 1 maç için erteleme talep edileceğini sanmıyorum.
Fırat Aydınus Avrupa müsabakasına çıkacak.
"Aman çocuğun üstüne gitmeyin insanlık halidir olur böyle şeyler, kafası karışmasın çıkması gereken önemli bir maç var"
Fenerbahçe Avrupa müsabakasına çıkacak.
"Caner'e 2, Aykut Kocaman'a 1 maç ceza"
Siz söylemeden ben diyeyim evet dünya biz Fenerbahçelilerin etrafında dönüyor : )
...
Yazıklar olsun böyle sisteme.
Ağzını kıpırdatmadı ama cezalar havada uçuştu.
Diyecek söz yok gercekten.Hırsızın hiç mi suçu yok diyesi geliyor insanın.
Belki moral bozmaz da hırs verir oyunculara. Yani umarız bu şekilde olur.
Football is simple,but Football Manager is not
Az bile vermişler, neden 3 maç değil? Ciddi anlamda soruyorum, hakeme hakaret varsa 3 maç verilmiyor mu? Şimdi tahkim de tamamen kaldırmayıp 1 maça indirirse ne olacak? Neye dayanarak 1 maç verilmiş olacak?
Çok mu zor hakemin çıkıp, evet ben böyle duydum ama onu söyleyen Caner değilmiş diyerek raporunu düzeltmesi, bu nedenle de yaptığı hatadan dolayı özür dilemesi. Olay kapanır giderdi.
Zamanlama ise mükemmel, bekle maçtan sonra açıkla ya da gündüz açıkla, enteresan...
"YÜCE ATATÜRK"
O zaman tamam, daha neyi vereceksin lan cezasını kaldırıp, hadi lan cezasını onar tahkim, 1 maç olur, kılıfına uyar.
Bundan sonra maç içerisinde, hakeme olsun ya da olmasın, hakeme bakıyor olsun ya da olmasın, hakeme yakın olsun ya da olmasın, her lan diyen atılmalı ama atılır mı? Hani tv görüntülerinden ceza verilecekti, Emre ile başlamıştı, 3 maç cezayı almıştı sonrasını görememiştik, bu olayda da cezayı yiyen Fenerbahçe olacak, sahada futbolcular lan demeye devam edecek ama ne kart gelecek ne de bunu ekranda görüp maçtan sonra ceza verecekler.
Tahkim Aykut Kocaman'ın cezasını da belirsiz bir zamana erteler mi acaba?
"YÜCE ATATÜRK"
Belirsiz zaman diye bir şey söz konusu değil.Madde 105 - YAPTIRIMIN ERTELENMESİ
1- Aşağıda belirtilenler haricindeki disiplin yaptırımları ertelenebilir:
a) uyarı,
b) kınama,
c) hak mahrumiyeti.
2- Yaptırımın uygulanması en az bir yıl en fazla beş yıl süreyle ertelenebilir. İstisnai durumlarda bu sürenin uzatılması veya ilgili kişinin TFF yetki alanından çıkması halinde yaptırımın ertelenmesi mümkündür.
3- Erteleme süresi içerisinde, ihlalin tekerrürü halinde, yetkili kurul, kural olarak, asıl yaptırımın uygulanmasına hükmeder. Bu yaptırıma ikinci ihlal için öngörülen yaptırım eklenir.
Belirsiz bir zaman işte, bir daha ne zaman ceza alacağı belli değil. Aykut Kocaman'a sportmenliğe aykırı açıklamalardan dolayı ceza geldi ama benzer maç sonu açıklamalarına bu sezon ne cezalar verildi ya da verilmedi gördük.
Haksız yere ceza aldı ama adalet, haksız yere ceza alsan da seni cezalandırıyor, o zaman erteleme seçeneğini kullanıp cezadan yırtacaksın, olay budur.
"YÜCE ATATÜRK"
Kuralın kimler için çıkarıldığını herkes biliyor, kurala göre bakarsak 1-5 yıl demiş, ceza almazsa düşecek veya kural değişir burası Türkiye. Selçuk da milli takımda yararlandı, erteleme isterse 1 maç için Aykut Kocaman da alır herhalde, yalnız şöyle bir şey var, Fatih Terim 1 maç cezasını zaten çekmişti, çünkü erteleme talebi duruşmalı değerlendirilmiş galiba, bunun için zaman yok. Maça 2 gün var zaten.
Hayır bu zaten UEFA'nın kullandığı bir uygulama, önce cezayı veriyor, sonra da indirime gidip kalanı tekrarı halinde çekeceksin diyor, böyle çok uygulaması var ama iş bizim ülkeye gelince, uygulamada gariplikler çıkıyor ortaya işte.
Tahkim'den muhtemelen Caner'in 1 maç cezası kaldırılır, Aykut Kocaman'ın ki kalır çünkü hakeme yönelik değil, açıklamalarından dolayı verilmiş ceza, hakem zaten raporuna yazamazdı, yazsa niye tribüne göndermedin derlerdi.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe 14 yaş altı takımımızdan centilmenlik örneği
Elit Akademi Ligi’nin 16.haftasında Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde Fenerbahçe U14 takımımız ile Bucaspor U14 takımı arasında oynanan karşılaşmada, "fair play" ruhuna yakışan bir davranış gerçekleşti.
Erhan Şahin yönetimindeki Fenerbahçe U14 takımımızın, Bucaspor ile oynadığı mücadelede, 34.dakikada rakip takım oyuncusu kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Sahada eşit şartlarda mücadele etmek isteyen Fenerbahçe U14 Takımımız, Bucaspor’un sahada 10 kişi ile mücadele etmesi üzerine; önce TFF yetkililerine, daha sonra karşılaşmanın hakemine ve rakip takım teknik heyetine saha içinde 10-10 mücadele etmek istediklerini belirterek, bir oyuncusunu çıkarma isteğini iletti. Bunun üzerine 36.dakikadan itibaren oyun alanından 1 oyuncusunu çıkaran Fenerbahçemiz, karşılaşmaya 10 kişi ile devam etti. Müsabakanın 36.dakikasına kadar karşılaşmada 2-0’lık üstünlüğü bulunan Fenerbahçe 14 yaş altı takımımız, mücadelenin geri kalanında 2 gol daha bularak, karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.
Fenerbahçe U14 takımı teknik heyetimiz ile futbolcularımızı bu anlamlı davranışlarından ötürü kutluyoruz.
fenerbahce.org
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
@HakanCan2011
Caner Erkin ve Aykut Kocaman'ın duruşmalı Tahkim toplantısı 14.30'da..
@HakanCan2011
Aykut Kocaman cezası iptal edilmezse erteleme istememiş. Ceza kalkmazsa Gençlerbirliği maçında İsmail Kartal takımın başında olacak
Gençlerimizde bu tür örnekleri çok görüyoruz, geçen sefer olan kadar ses getirmeyebilir ama onu örnek alıp artık bu tür davranışlar sergilemek de oldukça hoş, devamını da sıklıkla göreceğimizi düşünüyorum alt yapılarımızda ilk olaydan sonra.
"YÜCE ATATÜRK"
Suçsuz olduğuna inanıyorsa erteleme istememesi normal. Çünkü ortada hakemin katlettiği bir durum var, ilk başta düşündüğüm gibi Caner'i 1 maça düşürürler, Aykut Kocaman'ın da cezasını kaldırırlar, giden Eskişehir maçında kazanılması muhtemelen 2 puana olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut Kocaman'ın cezası kaldırılmış, Caner'in ki ise onanmış.
Tahkim Kurulu Aykut Kocaman'ın men cezasını 50 bin lira para cezasına çevirirken, Caner Erkin'in 2 maçlık cezasını onadı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hiçbir şey yapmayan Caner'in cezası aynen kalıyor, sahaya giren, hakeme alenen art niyetli diyen Aykut Kocaman'ın ki para çevriliyor. Mantığa gel.
Hiç bir şey dememesine rağmen Kırmızı Kart gören bir futbolcu.
Buna haklı itiraz eden bir hoca.
Kaybedilen 2 puan.
Bitmedi...
"Lan" kelimesini Caner söylemedi ben söyledim diyen oyuncunun açıklamasına rağmen 2 maç ceza yiyen Caner.
1 maç ceza yiyen Aykut Kocaman (sonra 50 bin lira paraya çevrildi)
Hala neyin ne olduğunu anlamayan biz.
Bitmedi...
Saha içinde kendi oyuncusuna, hakeme bağıra çağıra küfreden bir hoca
TV başında bunu açık açık izleyen milyonlar
Ama !
Bunu göremeyen gözler, konuşamayan diller.
...
Sahalarda Lan kelimesi yasak gerisi serbest ..
Bir Dost
Hellbells
Çok net, hayali bir sesle oyuncu atılıyor ki itiraf olmasına rağmen oyuncu aynı şekilde cezalandırılıyorsa, demek ki yaptıklarını doğru görüyorlar, dün yazmıştım artık göreceğiz her lan diyen acaba atılacak mı, ceza alacak mı diye? Lan demeyi geçtim, küfür edenlerin bile yanına kar kalacak, olan yine Fenerbahçe'ye olmuş olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Caner'e ceza veriliyorsa Aykut Kocaman'a daha çok ceza verilmelidir fakat Aykut Hoca'nın cezasını para cezasına çevirip Caner'inkini onayan kafaya diyecek söz yok.
Screw you guys, I'm goin' home