1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Biz deneme tahtası mıyız?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

dikkatini çekerim oyun eskiden bu kadar ayrıntılı değildi. ayrıntılar da hata ile doğru orantılı. dediğin gibi olsa oyunun çıkış süresi 3-4 ay sarkacak belki de.. e bu sefer herkes ''aaa nerde bu oyun, niye bu kadar geç çıkıyor?'' diye ayaklanacak. en azından şu an keyif almıyor muyuz, alıyoruz. elbette hatalar giderilecek, sadece biraz zaman lazım. hem zaten hiçbir zaman sizin istediğiniz gibi mükemmel bir oyun olmayacak; sonuçta yapay zeka bu. bence ortada bu denli şikayet edecek bir şey yok, çok abartıyorsunuz.. keyif almaya bakın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    dikkatini çekerim oyun eskiden bu kadar ayrıntılı değildi. ayrıntılar da hata ile doğru orantılı. dediğin gibi olsa oyunun çıkış süresi 3-4 ay sarkacak belki de.. e bu sefer herkes ''aaa nerde bu oyun, niye bu kadar geç çıkıyor?'' diye ayaklanacak. en azından şu an keyif almıyor muyuz, alıyoruz. elbette hatalar giderilecek, sadece biraz zaman lazım. hem zaten hiçbir zaman sizin istediğiniz gibi mükemmel bir oyun olmayacak; sonuçta yapay zeka bu. bence ortada bu denli şikayet edecek bir şey yok, çok abartıyorsunuz.. keyif almaya bakın.
    Ben zevk alamıyorum şahsen. Hemde hiç alamıyorum. Her yama da ayrı bir hata göze çarpıyor. Sen hem diğer oyunlardan 1 ay geç çıkartıyorsun oyunu, hem de yığınla hata. Olacak iş değil bu. Oyuna ayrıntı gelmesi bizi ne kadar ilgilendiriyor? O zaman her yıl hatalar artacak yani öyle mi? Bu bizim değil, onların problemi. Bizi oyuncak gibi kullanmaları açıkçası benim sinirimi bozuyor. Kullanıldığımı hissediyorum. Bak bakalım piyasaya bunun gibi bir oyun çıksa nasıl da tutuşuyor bir tarafları. Ama işte dua etsinler de piyasada böyle oyun yok bu formatta. Zaten bütün bu dediklerimin başlıca sebebi de budur.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    sana kesinlikle katılmıyorum. o zaman oyun adam gibi hal alınca satışa sunsunlar biz beta olarak devam edelim. oyun eskiden bu kadar ayrıntılı değildi demişsin, oyun sektöründe en iyi olmak istiyosan her sene üstüne koyarak gitmelisin. bunlara en iyi örnek fifa ve gta serileri.. her sene üstüne koyarak ilerliyorlar. tabii fmnin rakibi olmayınca sallama iş yapıp bide üstüne dalga geçer gibi siz deneyip bize sorunları bildirin diyolar. bi daha fmye 5kuruş bile verirsem adam değilim.

Mesaj Yetkileri