-
ŞAMPİYONLAR LİGİ

Sow tek başına aldı takımı ve tarihi bir zaferi yaşattı bizlere. Mehmet Topuz formayı kaptı Krasiç'ten. Sezer'i oyundan 53. dakikada almasaydım muhtemelen daha da gol attırırdı Sow!a. Recep'i de yavaş yavaş ısındırıyorum takıma.
SPOR TOTO SÜPER LİG

Bu muhteşem zaferden sadece 4 gün sonra, üstelik de kendi sahamızda Elazığspor'a 2-0 yeniliyoruz. Resmen girdikleri sadece 2 pozisyonu golle sonuçlandırdılar ve kaybettik. Bir önceki maçın aynı kadrosu ama anlaşılan o ki, fazla bir havalanma söz konusu, disiplin yaptırımları uygulamak gerekiyor.
Milli maç arasında takım olma konusunda antremanlara yoğunlaştık elde kalan oyuncularla. Hızlı dikine toplarla, oyunun kontrolünü rakibe bırakan bir anlayışla oynuyoruz ve topa sahip olma durumumuzu biraz daha arttırmamız gerekiyor, hızlı oyunla bunu başarabilmek hedefim. Orta saha oyuncularımızın formuyla galibiyete uzandık. Kuyt milli takımda sakatlandı, yokluğunu Ayew doldurabilecek mi bakalım?
ŞAMPİYONLAR LİGİ
Zenit maçından sonra Sow bu maçta da 3 gol atıp, 2 maçta 7 gole ulaşıyor, Sezer de asistlerine devam ediyor. Krasiç ve Stoch kulübeye mahkum duruma geldiler.
SPOR TOTO SÜPER LİG

Son oynanan avrupa maçından sonra ligde oyuncularım hayal kırıklığı yaşatmıştı o nedenle bu sefer de aynı şeyleri yaşamamak için, derbi maçı da olsa, tüm takımı değiştirdim. Bir önceki maça göre 11 farklı isimle sahaya çıktım. Az süre alan oyuncularımı görmek istedim, derbide başa baş bir mücadele oldu ve puanları paylaştık. Bu sebeple dışarıdan oldukça fazla eleştiri alsam da, biz bir takımsak ve ben kadromdaki 25 oyuncuyu da her istediğim an kullanabilirim, burada patron benim.
SPOR TOTO SÜPER LİG

Eskişehir maçında normal kadroya döndüm ama değişen bir şey olmadı, Sow'un tek golü, beraberlik getirdi bize sadece. Avrupayı titretirken ligde aynı konsantrasyonu göstermeyen oyuncularıma ceza, bir sonraki ŞL maçında hiç biri ilk 11'de olmayacak.
ŞAMPİYONLAR LİGİ

Deplasmanda farklı yendiğimiz Molde'yi kendi sahamızda ağırlıyoruz ve kadronun tamamı yine yedek oyuncularla dolu. Beşiktaş maçından farklı olarak sadece Bienvenü yerine sakatlığı geçen Kuyt ilk 11'de.
Maça iyi başlayıp erken de gol buluyoruz ama sonra takım duraksamaya başlıyor, rakip de 2. devre başında golü bulunca oyuna müdahale etmek durumunda kalıyorum, 3 değerli oyuncumuz, Gökhan, Meireles ve Sow'un oyuna girmesiyle üstünlüğü yine ele alıyoruz, Sow dümene geçiyor, attığı 1 golün yanı sıra yaptığı 2 asistle galibiyette önemli bir rol oynuyor. Kuyt'un da 2 golle sahalara dönmesi ona ekstra bir motivasyon sağlıyor.
SPOR TOTO SÜPER LİG

Akhisar ile oynayacak olmamız büyük şans, sahaya yine bir önceki maçta ilk 11 oynayan tüm oyuncuları değiştirerek çıkıyoruz. Bu maçı da kazanarak, 2 maç üst üste tamamen farklı 11 ile maç kazanma görevini tamamlamış oluyoruz. Ayew'in 2 gol atması, Kuyt'ın bir önceki maç 2 gol atmış olması, Sow'un zaten mükemmel formu ile gol yollarında sıkıntı yaşamayacak gibi duruyoruz.
Last edited by Sekopej : 25.Kasım.2012 at 13:54
Mesaj Yetkileri