Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 221 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Galatasaray

Nesil
    2007

İyi de bunun araştırmayla ne ilgisi var? Oyun kolaysa ne yapalım? Kadro kalitesi olarak Barça ile yarışamayız gerçekte de oyunda da ama ben oyunda Barça'dan gol dahi yemiyorum. Kadrom mu çok iyi? Hayır. Taktiğim mi çok iyi? İdare eder. Asıl önemli olan kadro uyumu. %80'lerdeyken rakip tanımıyorsun.

Ayrıca sorun sadece Galatasaray'da mı her zaman gelip bize sallıyorsunuz anlamıyorum. Benim oyunda da Fenerbahçe ŞL çeyrek finalinde Real Madrid'e elendi deplasman gol kuralıyla(ilk sezon, Stoch satılmıştı Man City 15 MN Euro bedelle dişe dokunur bir transfer de yoktu). Ben de Real'den fark yedim yarı finalde. Ligde ise son hafta şampiyon olabildim zar zor. Fenerbahçe'yi senin oyunundaki gibi bir insan değil bilgisayar yönetiyor üstelik düşün durumu. Bursaspor UEFA çeyrek finaline çıktı o da deplasman gol kuralıyla elendi.

Emre Çolak konusuna hiç girmeyeyim 123 CA'sı mı ne var. Abartı buysa daha da bir şey demiyorum.

Sadece de bir örnek vereyim. Soner Aydoğdu'ya 153 PA girilmiş iyi ki Galatasaray'a transfer olmamış yoksa araştırma bölümü yıkılırdı bu adam ne yapmışta bu PA almış falan filan. Şu an Trabzonspor'da ve bir şikayet bile yok(Soner'e verilen PA fazla demiyorum sadece bir örnek). Böyle devam edin iyi yoldasınız. Burak, Emre, Semih, Engin, Selçuk tüm Galatasaray abartı.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    İyi de bunun araştırmayla ne ilgisi var? Oyun kolaysa ne yapalım? Kadro kalitesi olarak Barça ile yarışamayız gerçekte de oyunda da ama ben oyunda Barça'dan gol dahi yemiyorum. Kadrom mu çok iyi? Hayır. Taktiğim mi çok iyi? İdare eder. Asıl önemli olan kadro uyumu. %80'lerdeyken rakip tanımıyorsun.

Ayrıca sorun sadece Galatasaray'da mı her zaman gelip bize sallıyorsunuz anlamıyorum. Benim oyunda da Fenerbahçe ŞL çeyrek finalinde Real Madrid'e elendi deplasman gol kuralıyla(ilk sezon, Stoch satılmıştı Man City 15 MN Euro bedelle dişe dokunur bir transfer de yoktu). Ben de Real'den fark yedim yarı finalde. Ligde ise son hafta şampiyon olabildim zar zor. Fenerbahçe'yi senin oyunundaki gibi bir insan değil bilgisayar yönetiyor üstelik düşün durumu.

Emre Çolak konusuna hiç girmeyeyim 123 CA'sı mı ne var. Abartı buysa daha da bir şey demiyorum.

Sadece de bir örnek vereyim. Soner Aydoğdu'ya 153 PA girilmiş iyi ki Galatasaray'a transfer olmamış yoksa araştırma bölümü yıkılırdı bu adam ne yapmışta bu PA almış falan filan. Şu an Trabzonspor'da ve bir şikayet bile yok(Soner'e verilen PA fazla demiyorum sadece bir örnek). Böyle devam edin iyi yoldasınız.
    ben sadece galatasaray'a sallamadım. son paragrafımı okursan fenerin uefada yarı fınalde olmasından da memnun degilim.

arastırmayla şöyle ilgisi var : sen sow fenere geldikten sonra 15 olan finishingi 18 yaparsan, emre colak'i abartırsan, semih kaya daha hiçbirşey başarmamışken wonderkid yaparsan, egemenin 4-5 tane 19-20 olan özelligi koyarsan, cenk göneni barca alıcak seviyeye getirirsen, böyle ufak ufak seylerle turkiye ligini abartmış olursun tabiki. bu saçmalıklar yüzünden o takımlar CL'de uefada yarı fınallere cıkıyor zaten. Ben hic gormedim ki zamanında gsyi ve fbyi eleyen steaua bukres veya spartak moskova oyunda de yari finale cıksın.

emenike türkiyede kalsaydı, nası hayvani yapılcagini bi düşünün, birde şimdi bakın adama. hersey objektif.

gs konusuna gelince de 3-4 seridir diger takımlardan fazla abartıldıgını dusunuyorum acıkcası ama oyun konusunda herkes üstünde bişeyler aramalı. eger insanlar ilk sene CL'yi almaktan memnunsa, zaten diyecek bişey yok, sadece iyi eglenceler denilebilir.

Nesil
    2007

Belki birkaç oyuncu gözden kaçabiliyor ama ben abartı bulmuyorum. Bence özellikler gayet yerinde. Arda'yı, Mehmet Topal'ı ele alalım İspanya'ya gitti özellikleri ne kadar değişti? Cevap vereyim çok az; gözle görülür bir değişiklik sezmedim. Objektif kıyaslama buyurun işte. Nasıl biz oyuncularımızı abartmış oluyoruz öyleyse 3-4 seridir bir de? Ayrıca Semih Kaya wonderkid olmadı hiçbir zaman.

Oyunda saçma sapan takımları ŞL'de üst turlarda görmediyseniz oyunu çok oynamamışsınız. Basel ilk sezonda ŞL yarı finale çıktı benim oyunumda örneğin. İlk sezonlarda ŞL başarısı oyunun problemi araştırmanın değil bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her yıl tartışıyoruz ben bıktım valla memnun değilsen oynama,editörden Galatasaray oyuncularının özelliklerini düşür veya Galatasaray araştırmacısının yerine geçip sen araştır Galatasaray'ı.Sezon boyu oyuncuların her maçtaki yaptıkları hareketleri teker teker izleyip ona göre karar veren işin neredeyse erbabı olmuş kimselere sallamaktan başka bir şey yaptığınız yok.Ayrıca taktik konusuna gelirsek adam gibi bir taktiğin olmazsa küme bile düşersin.Ben mesela yaptığım taktiklerin genelinde deplasmanda hangi takım olursa olsun kazanamıyorum,gidip araştırmacılaramı sallayayım bunumu yapamamışsınız şu çok abartılmış,bu oyuncunun özellikleri düşük olsunmu diyeyim? Bu oyunda ki transferler,araştırmalar,antrenmanlar fasa fiso falan hikaye iyi bir taktiğin olursa değil 4-0 6-0 bile yenersin Bayern'i.

Oyun sonuçta yahu,''oyun''.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Uyum ve Taktik cok onemli Ben Bayern evinde 5-1 kendi evinde 3-0 yendim City 2-1 yendim hemde ilk sezon tek Sol bek ve melo nun yerine yedek oyuncu Alarak iyi bir taktigin varsa hic birsey olanaksiz degil istemeyen kiside oynamaz olur Biter Misal Bayern oyunculari iyi diye her Maci Alacak degil ya

Burak yılmaz'ı beğenmeyenler var, son 100 resmi maçta 70 gol atmış CL'de 5 maçta 5 gol, Braga'yı yenemediğimiz zaman kötü olduysak eğer gruptan çıkarsak acaba arkadaşın söyliceği ne olucak çok merak ediyorum, bazılarınız futbol izlemiyor herhalde şahsi fikrim iki takımında kadro kalitesi bence oyuna iyi yansımış tek sorun aykut kocaman varken bu kadar başarı sağlaması yanlış olmuş yinede kimlerin emeği geçtiyse onlara tek tek teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezona Süper kupa ile başladım, transfer olarak Sportif Direktörüm Pantaleo Corvino'nun önerisiyle Carlinhos'u kadroma kattım. Bunun dışında orta sahaya alternatif Yttergard Jenssen ve geleceğe yatırım olarak 1 milyon euro bedelle Adryan'ı aldım, takımdan Gökhan Zan'ı gönderdim, Riera'yı kiraladım. Valdir de Moraes'i yardımcım yaptım. Ligde Bursaspor ile çekişiyorum, gerçi 11 puan fark var. Şampiyonluk yakın. Şampiyonlar Liginde Malaga, Manu, Olympiakos ile eşleştim, 5. maçta yunan temsilcine 6 tane atarak gruptan çıktım, son maç rotasyon yapınca 12 puanda kaldım. İlk turda PSG ile eşleştim 10 kişi kalmama rağmen 2-1 kazandım. Tabii deplasmanda işim zor, elenmemiz olası.

Taktik olarak 4-4-2 oynuyorum, pek fazla ince ayar yapmadan, gerçekteki Galatasaray gibi oynuyor takım bu da hoşuma gidiyor. Muslera - Eboue (Sabri) - Ujfalusi - Semih - Carlinhos (Hakan) Hamit - Melo - Selçuk - Amrabat - Burak - Elmander 11'i oturmuş durumda. Özellikle Elmander'den tam istediğim verimi alıyorum, Mücadeleci Hücumcu olarak oynatıyorum stoperlere iyi basıyor. 26 maçta 17 golü var, Burak Yılmaz da 26 maçta 28 golü bulmuş durumda bunların 8'i Şampiyonlar Liginde. Sürpriz gölcüm de Sercan, fırsatçı hücumcu olarak oynatıyorum 5 maçta 7 golü var, kupa da iş görüyor.

Oyun fazla zor değil gibi, tabii ilerleyen sezonlarda ne olur bilemem.

Burak YILMAZ'ı hangi rolde oynatıyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fırsatçı Hücumcu olarak oynatıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by hellboy687 View Post
    Burak YILMAZ'ı hangi rolde oynatıyosun
    Santrfor rolünde 32 gol sadece ligte attırdım tabi Umut'un şahane yardımları sayesinde

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Kariyere yeni başladım. Hiçbir transfer yapmadım takımı yeterli bulduğum için 4-4-2 sisteminde oynuyorum. Muslera-Eboue-Semih-Danny-H.Balta-Hamit-Melo-Xelcuk-Burak-Elmander...Takımım bu şekilde TFF süper kupa maçında Feneri 3-2 yendim. Ligde 4 haftada 10 puan topladım. Ş.Liginde Manu-Olympiakos-Montpiller ile eşleiştim ilk maçta Montpilleri 2-1 yendim. takımdan şuan çok memnunum. Ama önümüzdeki sezon 5 yabancıya düşmesi biraz durumu zorlaştırcak en başta kaleci muslerayı satıp kaleye onuru almam lazım. Stoperede bir türk lazım bu adamında Aykut Demirin olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

5 yabancıya düştükten sonra Süper Lig çok zevkli bir hal aldı.Yabancıları çok oynatamayınca daha çekişmeli bir lig oldu.Başkasını bilmem de bu sene Süper Lig'te Galatasaray'da çok iyi olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bide iyi türk oyuncular bulabilsek daha iyi olcak. Türk olan oyuncularda fahiş paralar istiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

beyler bişey soracam bu ilk sezon da şampiyonlar ligi ya da 4 sezonda 3 kere şampiyonlar ligi alma gibi yazılar okuyorum da bunu her maçı tek oynayarak mı yapıyorsunuz sonuç kötüyse kayıtlı oyundan tekrar oynamadan o zaman baya baya kolay bi oyun olmuş ben de galatasaraylıyım gs ile kariyere başlayacağım ama ilk sezondan şampiyonlar ligini alırsam 2 sezonda sıkılırım gibi geldi bana ha çıkıp girme oluyosa o zaman başka olabilir tabi

Galatasaray ile yeni oyun açanlar yada açmak isteyenler için İlk sezonun Aralık Ayı sonuna doğru 2 M€ karşılığında PALOSHI yi bedelsiz olarakta DESTRO yu kadronuza katabilirsiniz...tabi diğer takımlar bunu sizden önce fark etmezlerse

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    beyler bişey soracam bu ilk sezon da şampiyonlar ligi ya da 4 sezonda 3 kere şampiyonlar ligi alma gibi yazılar okuyorum da bunu her maçı tek oynayarak mı yapıyorsunuz sonuç kötüyse kayıtlı oyundan tekrar oynamadan o zaman baya baya kolay bi oyun olmuş ben de galatasaraylıyım gs ile kariyere başlayacağım ama ilk sezondan şampiyonlar ligini alırsam 2 sezonda sıkılırım gibi geldi bana ha çıkıp girme oluyosa o zaman başka olabilir tabi
    Anlattığın gibi 4 sezonda 3 şampiyonlar ligi kupasını kaldıranlar muhakkak ki 1-2 önemli maçı kaybettiklerinde oyundan çıkıp aynı maçı kazanana kadar oynayanlardır..yoksa herkes oynuyo bu oyunu kaybetmeden herşeyi kazanan ancak oyunu çıkartanlar olsa gerek

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by awurtis View Post
    Anlattığın gibi 4 sezonda 3 şampiyonlar ligi kupasını kaldıranlar muhakkak ki 1-2 önemli maçı kaybettiklerinde oyundan çıkıp aynı maçı kazanana kadar oynayanlardır..yoksa herkes oynuyo bu oyunu kaybetmeden herşeyi kazanan ancak oyunu çıkartanlar olsa gerek
    1-2 sayfa arkada da vardı yanlış hatırlamıyorsam çok saçma olur zaten her sene şampiyonlar ligini almak tamam 2-3 sezon sonra alabilirsin belki ama art arda almakta mesela bazen alınır bazen alamazsın barça bile alamadı 2 kere üst üste

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Galatasaray'ın oyun başlangıç transfer ücreti artmalı hemde baya artmalı.

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Galatasaray'ın oyun başlangıç transfer ücreti artmalı hemde baya artmalı.
    Artmasi mantiksiz olur sezon basinda ve devre arasinda bonservislere iyi para verildi.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Artmasi mantiksiz olur sezon basinda ve devre arasinda bonservislere iyi para verildi.
    Yapılırsa Ancak Yeni Seride Yapılır

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Bide iyi türk oyuncular bulabilsek daha iyi olcak. Türk olan oyuncularda fahiş paralar istiyor.
    Türk oyuncu isteyen oyunu kurarken databaseden tüm Türk oyuncuları oyuna yansıtsın özellikle Almanya'da iyi topçularımız var.

Karşiyakayi yönetiyordum fatih terim arsenale gidince bana teklif ettiler gittim galatasaraya takimda 4 tane defans var sağ ve sol beki saymiyorum böyle saçma transferler olurmu ya ?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
    Türk oyuncu isteyen oyunu kurarken databaseden tüm Türk oyuncuları oyuna yansıtsın özellikle Almanya'da iyi topçularımız var.
    Bu nasıl yapılıyor ve 2-3 sezon geçirmiş bir oyunda yapabilir miyiz?
    Türkiye ligi için, bu yabancı oyuncu sınırlaması ciddi anlamda elimizi kolumuzu bağlıyor.

marsilya'yı yönetiyorum. galatasaray ilk sezon transfer döneminde sadece 1 transfer yaptı o da adilson adında 36 yaşındaki bir sol bek.
    şu işe yıllardır bi çare bulamadılar..

Böyle saçma sapan transferler olmasın drogba'yı aldık sneijderi aldık fm de ise saçma saçma transferler

Bende de çok saçma transfer politikası izliyo takımın başında fatih terim var ve her sene 3-4 tane yabancı oyuncu transferi yapıyo elindekileride reserve atıyor ve ilginç olan ise stoperde 2 yabancısı varken 2 tane daha yabancı stoper alması

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bu transfer işleri saçmalıyo bazen gerçekten genel olarak lige bilindik futbolcular geliyor en azından büyüklere galatasaray zaten ortada transferler, fenerin meireles stoch sow gibi futbolla ilgilenen herkesin bildiği oyuncuları var trabzonda bile zokora var ama oyun nerde adı sanı duyulmadık saçma adam var alıyorlar

Ben karsıyakayi yönetiyordum bi bakayim Galatasaraya dedim defansda 6 tane yabancı oyuncu böyle saçmalık görmedim çok saçma transferler yapiyorlar . böyle olmaz dedim gallatasaraydan teklif geldi kabul ettim nasri bojan leon pedro kagawa ısaac cuenca aldım defanda 4 kişiyi sattim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

7 sezondur bu oyunu oynuyorum. FM 2013'teki G.Saray gibi şişirme bir takım daha görmedim allah aşkına şu işe bir el atın da düzeltin gelecek yama da falan, Fenerbahçe ile oynuyorum Galatasaray 20 haftada 60 averaj yapıp kayıpsız gidiyor ligde bu şartlarda oyunun gerçekçiliği falan kalmıyor komik hale geliyor resmen.

Quote Originally Posted by howarda3 View Post
    7 sezondur bu oyunu oynuyorum. FM 2013'teki G.Saray gibi şişirme bir takım daha görmedim allah aşkına şu işe bir el atın da düzeltin gelecek yama da falan, Fenerbahçe ile oynuyorum Galatasaray 20 haftada 60 averaj yapıp kayıpsız gidiyor ligde bu şartlarda oyunun gerçekçiliği falan kalmıyor komik hale geliyor resmen.
    benmi farklı oynuyorum senmi abartıyorsun veya saptırıyorsun anlamadım ama bende de neredeyse tam aksi durum söz konusu.
    ADS'yi yönetiyorum 4.sezonum 3nde Fb 1inde Galatasaray şampiyon oldu.
    ilk sezonumda örnekler vereyim mesela..;
    sow 32 maçta 26 gol atarken gerçekte bu sayı toplam 37 maç 12 gol.
    burak yılmaz ligte 30 maçta 9 gol atmış. şl de ise 2 gol. gerçekte ise ligte 18 maç 12 gol şlde 7 maç 7 gol.
    bir de semih faktoru var tabi. oyunda ilk sezon toplam 25 maç 16 gol atarken. gerçekten 21 maç 4 gol.
    volkan'ın ve egemen'in ortalama puanını hiç söylemiyim.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri