Sezona Süper kupa ile başladım, transfer olarak Sportif Direktörüm Pantaleo Corvino'nun önerisiyle Carlinhos'u kadroma kattım. Bunun dışında orta sahaya alternatif Yttergard Jenssen ve geleceğe yatırım olarak 1 milyon euro bedelle Adryan'ı aldım, takımdan Gökhan Zan'ı gönderdim, Riera'yı kiraladım. Valdir de Moraes'i yardımcım yaptım. Ligde Bursaspor ile çekişiyorum, gerçi 11 puan fark var. Şampiyonluk yakın. Şampiyonlar Liginde Malaga, Manu, Olympiakos ile eşleştim, 5. maçta yunan temsilcine 6 tane atarak gruptan çıktım, son maç rotasyon yapınca 12 puanda kaldım. İlk turda PSG ile eşleştim 10 kişi kalmama rağmen 2-1 kazandım. Tabii deplasmanda işim zor, elenmemiz olası.

Taktik olarak 4-4-2 oynuyorum, pek fazla ince ayar yapmadan, gerçekteki Galatasaray gibi oynuyor takım bu da hoşuma gidiyor. Muslera - Eboue (Sabri) - Ujfalusi - Semih - Carlinhos (Hakan) Hamit - Melo - Selçuk - Amrabat - Burak - Elmander 11'i oturmuş durumda. Özellikle Elmander'den tam istediğim verimi alıyorum, Mücadeleci Hücumcu olarak oynatıyorum stoperlere iyi basıyor. 26 maçta 17 golü var, Burak Yılmaz da 26 maçta 28 golü bulmuş durumda bunların 8'i Şampiyonlar Liginde. Sürpriz gölcüm de Sercan, fırsatçı hücumcu olarak oynatıyorum 5 maçta 7 golü var, kupa da iş görüyor.

Oyun fazla zor değil gibi, tabii ilerleyen sezonlarda ne olur bilemem.