Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

4 17.39%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Galatasaray kazanır

14 60.87%
1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: SB Elazığspor - Galatasaray | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu GS Tv'deki adam da komedi harbiden. Reyting yapsın diye koymuslar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu GS Tv'deki adam da komedi harbiden. Reyting yapsın diye koymuslar.
    Ali Ferahbot bildiğim kadarıyla Beşiktaşlı ve yıllardır radyolarda maç anlatır, resmen yaşıyor maçı. Tv'de olması sebebiyle biraz garip tabii.

Muslera haksız atıldı, belki Muslera olsa kurtaramayacaktı penaltıyı. Büyük ihtimal 1 maç ceza alacak ve cezasını Balıkesir maçında çekecek, daha iyisi olamazdı herhalde.

Hakem çok kötüydü, bizim penaltıyı da veremedi Bilica'nın pozisyonunda. Tabii onu kimse konuşmayacak, Melo onu da kurtarmış oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Muslera haksız atıldı, belki Muslera olsa kurtaramayacaktı penaltıyı. Büyük ihtimal 1 maç ceza alacak ve cezasını Balıkesir maçında çekecek, daha iyisi olamazdı herhalde.
    canere hiç birşey yapmadığı halde 2 maç ceza verenlerin musleraya ne vereceğini gerçekden merak ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tartışmanızı yiyeyim ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tartışmanızı yiyeyim ya
    Aynen
    Adam efsane oldu ya, hakikaten muthisti. Şimdi öne cıktı tekrar edilmedi diye hakemler bilmemne aynı muhabbetler.Ama adam orada efsane oldu an itibariyle dünyadaki ajanslara da görüntüler düşüyor.
    Benim en çok güldüğüm ise top dışarı cıkmamış adam orada pitbul yapıyor harikaydı ya, futbol bu işte akşam akşam ne eğlendim ya, eyvallah melo.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    canere hiç birşey yapmadığı halde 2 maç ceza verenlerin musleraya ne vereceğini gerçekden merak ediyorum
    2 maç verirler itiraz ederiz son adam değil, 1'e düşer. Ya da direk 1 maç verirler. Caner'in hakkı yendi diye Muslera'nın ki de yenecek diye bir şey yok sonuçta.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Caner haksız bir kırmızı kart gördü. Bunda hepimiz hemfikiriz.

Alttaki videoda 1:00'dan itibaren Caner'e dikkat et:

[YOUTUBE="fddoEUY9qJM"]Caner[/YOUTUBE]

Haksız kırmızı kart görmek yapılan hareketi meşru kılmaz. Engin de kendi çapında haklıydı ona bakarsan. Ve bu hareketin cezası 2 maç ise asıl isyan etmesi gereken biziz. Hele hele rakip oyunculara hem saha içinde hem saha dışında çekiçle saldıran Serhat Akın'a bile 8 maç veriliyorken Engin'e 11 maç verilmesi gibi bir örnek varken önümüzde. Engin'in hakemin yakasını tutmasıyla Caner'in hakemin kolunu itmesi arasında ne gibi bir fark var tartışılır. Kaldı ki Caner'in bu hareketi görmezden gelindi. Kırmızı kart öncesi ve sonrası hakeme yönelik sözleri nedeniyle ceza aldığı yazıyor. Aykut Kocaman'ın sahaya girmesi de yok sayıldı. Maç sonrası açıklamaları nedeniyle ceza verilmişti, o da kalktı.

Ha şu var, ben olsam ben de deliririm, belki hakeme saldırabilirdim bile. İnsan o tür bir haksızlığa uğrayınca çıldırıyor çünkü, kolay değil kendini kontrol etmek. Ama ne olursa olsun kurallar açık.

Caner çok haksız bir kırmızı kart gördüğü için Aykut Kocaman'ın sahaya girmesi, açıklamaları ve Caner'in bu hareketi nedeniyle ceza almaları gerektiği konusunu dile getirmedik. Meireles'in ikinci sarıdan atılması gereken pozisyonu da aynı şekilde. Fakat sürekli böyle Galatasaray kayırılıyor tarzı taş atmalarınız bitmiyor maalesef.

2011/12 sezonu kırmızı kart sayıları (Avrupa maçları hariç):
    Beşiktaş: 10
    Galatasaray: 8
    Trabzonspor: 6
    Fenerbahçe: 3

2012/13 sezonu kırmızı kart sayıları (Avrupa maçları hariç):
    Beşiktaş: 3
    Galatasaray: 2
    Fenerbahçe: 1
    Trabzonspor: 0

Hani 1 kırmızı kart için o kadar yaygara koptu ya geçen hafta, o açıdan paylaşayım dedim... Biz ne haksız kırmızı kartlar gördük geçen sezon. Hele o Gaziantep maçında Servet ve Sabri'nin gördükleri... Muslera'nın Karabük'te gördüğü...

Burdan sonrası sana değil, ortaya yazdığım şeyler:

Her olayda imalı veya açık açık Galatasaray'a sallayanlara tokat gibi bir haftayı geride bırakıyoruz. Nurullah Sağlam'ın cezasının ertelenmesi ve Aykut Kocaman'ın cezasının kalkmasının ardından bu penaltı ve kırmızı kart bonus oldu.

Fakat görüldüğü gibi bazı arkadaşlar yeni stratejiler geliştiriyorlar Melo öne çıkmışmış, Taffarel kale arkasındaymış... bitmeyecek.

Mesaj Yetkileri