1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Turksportal Spor Kulübü (Hazır)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

kardeşim editör de bi sorun yaşıyorum ben oyuncunun özelliklerini değiştiriyorum fakat soyadı değişmiyor bunu nasıl çözebilirim editorde değişmiş görünüyor oyunda değişmiyor. Sen takım yaptığın için bu sorunu yaşamamışsındır diye sana sorma ihtiyacı hissettim teşekkürler şimdiden

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    kariyer hikayesini merakla bekliyorum profilleri tek tek paylasacaksın degil mi??
    Direk editör datayı paylaşacağım, Kendi hikayesini herkes kendisi yaşayacak : )

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    kardeşim editör de bi sorun yaşıyorum ben oyuncunun özelliklerini değiştiriyorum fakat soyadı değişmiyor bunu nasıl çözebilirim editorde değişmiş görünüyor oyunda değişmiyor. Sen takım yaptığın için bu sorunu yaşamamışsındır diye sana sorma ihtiyacı hissettim teşekkürler şimdiden
    Bu çalışmaya başlamadan önce Editör'ü kontrol ettim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak burada yarattığım profiller sıfırdan yeni profil olacak, orijinal bir oyuncuyu değiştirmedim onun için böyle bir sorun var mı, varsa nasıl düzelir tam olarak cevabını (şimdilik) bilmiyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Direk editör datayı paylaşacağım, Kendi hikayesini herkes kendisi yaşayacak : )
    aslında biri bir kariyer hikayesi yapsa ordan takip etsek cok güzel olmaz mı bakalım bizim profilleri nasıl kullanıyo bi görelim kimden daha cok verim alıyor

aslıonda fikir sana ait oldugu icin sen bi kariyer baslatabilirsin daha iyi olmaz mı ?

Mesaj Yetkileri