Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
madrid faciasından sonra sonuçlar bayağı güzel olmuş tebrik ederim birgün gelecek madridi de bu sistemle ezip geçeceğiz inanıyorum tek çekingem bayağı zaman alacak olması
hhaha regenlerimle geliyorummm!!!

Quote Originally Posted by onurthemenace View Post
2-3 yıldır 4-3-3 taktiğinin 2 versiyonuyla kolay bi şekilde herkes kupaları götürdüğünden inatla kullanmıyorum bu sebeple naçizane tavsiyem deplasmanlarda göbekteki 2'liyi bir geri çekerek de işi götürebilirsin diye düşünüyorum dizilişi bozmadan.. ilerdeki sağ sol kanatları support yapınca çok uzağa gitmeden pas alabilirler
Ben bu kadar gol atmama rağmen 4231 'i standart mentalite ve katı formatta oynatıyorum. Fakat 2 MC 'de support oynadığı için mesela kanattan sıfıra indiğimiz bir pozisyonda ceza sahası içi ve hemen önü cümbüş yerini andırıyor. Eğer o top dönerse geriye engelleyecek sadece stoperlerler kalıyor. Ama önceki mesajlarda resimlerle gösterdiğim gibi, benim asıl gol yediğim pozisyonlar belli. Eğer 2 MC oynuyorsanız resimlerde gösterdiğim o boşluğu herhangi bir komutla kapatma şansınız yok. 2 DMC 1 AMC oynattım memnun kalmadım. En son AMC'yi de bir adım geri çektim. 4-3-3 andırıyo belki ama değil. Ana yerleşim yine 2-3-1 şeklinde.

Son maçlarda defans çizgisini birkaç tık geri çekerek ana oyun formatımızda bir rahatlama elde ettiğimi düşünüyorum. Oynadıkça göreceğiz.