"Bu sabah bir telefon geldi. Tugay Abi aradı. Geçen gün dernek yemeğinde konuşma fırsatı yakalamıştım. İngilterede takım yönetmek istediğimi biliyordu. Blackburn için bir şey yapamam dedi ama Bournemouth için araya girebilirim demişti. Oişi hallettiğini gün içinde beni arayacaklarını söylediler. Hemen Mert'i aradım. İngilizce tercüman lazım dedim. Benimle İngiltere'ye gelmeyi kabul etti."

(Telefon çalar)
Fermanger: Alo!
Telefondaki bayan: Hi! This is Kate from UK. Bournemouth football club. Our boss wants to speak with you. Please hold the line!
Fermanager: I am OK. I am very good. Only three four days i am OK. Only four days i don't make training. I am talking my doctor.
(Dedim ve telefonu tercümanım Mert'e verdim. 1 hafta süre iste dedim.)
Mert döktürdü ve işi bağladı. Bir hafta sonra imza atacağımı ama en az 1 milyon transfer bütçesi ayırmalarını istediğimi iletti.

Blackburn belki mesaj atar diye 1 hafta beklemeyi tercih etmiştim. Böyle akıllı hareketlerim olur genelde...

Neyse 1 hafta geçti ve Blackburn bana ... çekti. Bende böyle olunca ulan dedim 2 yıl bu takıma imaz atıp gelecek sezon seni ligde 2 defa yenmez miyim ulen diyerek and içtim ve transfer bütçemi 1 milyon yapamasalar da Bournemouth takımının teklifini kabul ettim.

Ertesi gün İngiltere adeta beni konuşuyordu. Noluyor lan edaları otel odasına kadar geliyordu. Yalnız yeni hesapladım elime yıllık 50 bin € falan kalıyordu. Bu parayla nasıl geçineceğimi bilemiyorum...

Taraftarlar beni coşkuyla karşıladı. Bu arada azda olsa takım hakkında sıkıc bilgiler verdi başkan bana.

Sonralarda antrenmana katılmak için yola çıktığımda apar topar bir söyleşi yaptılar. Kaçamak cevaplar verdim. Böyle zaman kazanma oyunlarım meşhurdur. Teknik ekibe yağ çektim ki ilk sezon takımı tanıyana kadar bana yardımcı olsunlar.

Gider gitmez ilk kupanın kuraları çekildi. Neyse ki alt ligden bir takımla oynayacağım. Ama benden ligde başarı istedikleri için pek de sallamam yani. Maksatım üst liglere yükselebilmek. Takım değiştirerek de olsa olay bu..

Bu da ilk hazırlık maçım...

Devamı gelsin mi