Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2 sezonda Avrupada 17.000 üzerinde puan toplayan Sakaryaspor 7.Sezonda Kaç Puan Alır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • 4.999 ve altında

1 8.33%
  • 5.000 ile 9.999 arasında

0 0%
  • 10.000 - 14.999 arasında

2 16.67%
  • 15.000 - 19.999 arasında

3 25.00%
  • 20.000 - 24.999 arasında

4 33.33%
  • 25.000 ve üzeri

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Kupa Galibi Sakaryaspor ile daha büyük hedeflere

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Teknik Direktörlük olarak ilk deneyimim olacaktı. Belkide en genç teknik direktörlerden biri olacaktım Sakaryaspor tarihinde. Ama korkmuyorda değildim. Her ne kadar takım dağılmış olsada takımın emektar oyuncuları Kaptan Levent, Mesut,Selim hala takımla birlikteydiler. Yaşça üstün olmalarıtedirginlik yaratıyordu açıkçası.

Ancak takımla tanıştığımda her ne kadar tanınmamış olsamda saygılı ve seviyeli bir ortamda olacağımı anladım. Teknik ekiple de tanıştık ilk gün. Takımdaki oyuncuları az çok tanıttılar bana. Bulunduğumuz lige göre kısmen de olsa iyi bir kadroya sahiptik ancak yinede yeterli değildi takımdan beklenen şampiyonluk için.Tek güvendiğim şey ise bize şampiyonluk yolunu açacak, genç oyuncularda gördüğüm azimdi.

Tabiki birde kafamdaki taktiği takıma oturtmak sıkıntı yaratacak gibiydi. Daha önce takımın alışık olmadığı 4-3-3 gibi bir taktik oturtmaya çalışacaktım.

Kanat forvetler top rakipteyken özellikle bekler üzerinde sürekli baskı kuracakken, ofanstada kanatlardan içeriye kat ederek ya da içeriye yerden paslarla çalışacaklardı. planım buydu. bu yüzden sadece forvet değil Kanat özellikleri olan oyuncular gerekiyordu bana. Ayrıca savunma ve orta sahaya'da takviye yapılması lazımdı. ancak 500B€ yıllık maaş bütçesi ayrılmıştı sadece. Takım ise yaklaşık 1.5M € içerideydi. Bonservis ucreti veremiyorduk. buna göre transfer hedefleri belirlenmiş ve hazırlık döneminde kiralık ve bedelsiz oyuncularla kadromuzu zenginleştirdik.

tabi bütçe kısıtlı olunca da işimize yaramayacak oyuncular ile yolumuzu ayırmak zorunda kaldık.

Mesaj Yetkileri