-
Gökhan Süzen transferi yattığında olsa da olur olmasa da olur diye düşünmüştüm ama İBB maçlarını izledikçe bu konuda yanıldığımı anladım. İzlediğim İBB maçlarında gayet iyi performansı vardı. Transferi yatmasaydı bu takımda direk oynayacak kapasitede bir oyuncu. Yönetim yarım bıraktığı işi devre arasında keşke bitirebilse ama bir daha oyuncuyla ilgileneceklerini sanmıyorum. Bir daha olmaz o iş.
Serdar Aziz konusunda fazla ümitlenmeyin. Bursaspor en az kapıyı 8 Milyondan açar. Kulübü ile anlaşsalar iki kulüp arasındaki husumetten dolayı oyuncu gelmez istemez. Kolay kolay Bursaspor'dan kopartamaz kimse Serdar Azizi. Adam her şeyden önce Bursaspor taraftarı ve o kulübün alt yapısından yetişmiş bir oyuncu. Bursaspor'dan sonraki durağı Avrupa olur.
Nene PSG'de mutlu olduğunu açıklamıştı geçenlerde o transfer bence zora girdi.
Devre arasında büyük ihtimal Escude ile yollar ayrılır. Transferlerin durumuna göre Mehmet Akgün ve Mehmet Akyüz'de satılır. Bu kafayla devam ederse sezon sonu Batuhan'ın yüzüne bile bakmazlar. Bazı genç oyuncularda oynayacağı takımlara kiralık gönderilir. Mesela Berat Adana Demirspor'da devamlı oynuyor. Şans bulamayan genç oyunculardan bazıları kiralanırsa çok iyi olur.
İsterim ki devre arasında sola Gökhan Süzen alınsın forvete de Adanaspor'dan M'Billa gerisini boş verin
Mesaj Yetkileri