Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Gaziantepspor 300 bin euroya aldılar da değeri 300 bin euro muydu sattığında ? 3.5m euro idi değeri biz aldığımızda.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...er_113938.html
transfermarkt'a göre konuşacaksak o zaman oyun çıkarken tüm oyuncuların bedelini alsın ona göre fiyatı belirlensin. Şuanda değeri 3.5M€ görünüyor Gs sizde kaça satar oyuncuyu?

Oyunculara istenen fiyatlar çok saçma kabul ediyorum ama takım için değerli bi oyuncuysa o fiyata çıkması gayet normal. Ki tr nin en iyi 5 defansından biri, yaşı genç, potansiyeli iyi, yabancı sınırlamasına takılmıyor, her sene gelişimi artan, alt yapıdan yetişmiş bi oyuncu, takımın vazgeçilmez oyuncusu. O takım için bütün kriterler üst düzeydeyse fiyatın artması normal.

Gerçek hayatta o fiyata satılır mı hayır tabi ki imkan yok. Ama bu sanal makine insan gibi düşünemez. İçindeki kriterlerine göre fiyat belirler. Ki oyunda bi mallık var 10 teklif edince 20 istiyorsa, aynı oyuncuya 15 teklif edince 25 istemeye başlıyorlar. Bi nevi gelen teklife göre değerlendiriyorda diyebiliriz.

Bende bi dünya gençle oynuyorum 3-4 sene sonra aldığımın 10 katına bile değeri gelen oluyor. Adamlar ne kadar verirse versin satmıyorum bidaha istemesinler diye 100m ye satıyorum diyorum.

Makine gelip -nasıl satmazsın bunun değeri belli şu kadar artırabilirsin mi diyecek

Ben sadece 10 katına oyuncu satıldığı nerde görülmüş mesajına istinaden yazdım onu. Oyunda transfer borsasında kaliteli oyuncular çok paralı. Ama gözden düşmüş, kötü oynayan vb. oyuncuları da değerinin çok azına alabiliyorsun. Oyunda 2. veya 3. senesinde gsye bakıyorum şimdi banko oynayan oyuncuların birçogunu çok iyi fiyata alabiliyorsunuz