Topa sahip olan kazanacak diye bir kural yok, ayrıca Antep 1. dakikadan itibaren savunma falan başlamadı, bize pres yaptılar, topu iyi dolaştırdık, kontraya çıktık. Öyle bir yüklenme falan söz konusu değildi. Sorun, hücumda topu çok yavaş dolaştırmak, ceza sahasına girememek, Umut'un vurmak yerine Burak'a attırma çabası, Amrabat'ın manasız ortaları, saçma paslarıdır. Rakip kapansa bile sen ama rakip de çok kapanıyor olmaz ki diyemezsin. Açacaksın, yolunu bulacaksın.

Emre Çolak'tan sonrasını özette göreceğim, o oyuna girince futboldan soğuduğum için kapatıyorum maçı. Golü ve Melo'nun pozisyonunu merak ediyorum. Hakem özellikle bize kötü değildi, top genelde bizde kaldığından öyle gözüktü ama genel olarak çok kötüydü. Yediğimiz gol için ofsayt diyorlar ben anlamadım nasıl ofsayt oluyor, onu anlatan olursa sevinirim.

Galatasaray'ın 4-4-2 ile bu sezon iyi oynadığı maçlar, rakibin de tamamen kazanmayı hedeflediği, Selçuk'a baskı, markaj olmayan maçlar hep. Ligimizde bir çok takım tek forvet oynadığı için orta sahaları 3'lüyor ve bu durumda biz hep eksiğiz. Geçen sene Necati ile destek veriyorduk buraya, bu sene olmuyor. Elazığ maçında 4-3-3 çok etkili olmuştu, bunda ısrar etse Fatih Terim, en azından 1-2 maç denese çok daha akıcı bir futbol oynayabiliriz.