Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
1 ile 30 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post

24. Hafta

25. Hafta

0-2 den 4-2. Daha ne diyebilirim ki Bazen takıma kızmak gerekiyor yoksa oynamıyorlar arkadaş
    İyi ganyan vermiş maç , 1.Lig şimdiden hayırlı olsun Kars'ı yakında büyükşehir yapar hükümet

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by romelon View Post
    İyi ganyan vermiş maç , 1.Lig şimdiden hayırlı olsun Kars'ı yakında büyükşehir yapar hükümet
    Son 7 hafta kala puan durumu aşağıdaki gibi. En kötü ihtimal play-off oynayacağız ama direk gidersek daha iyi olur yoksa play-off sıkıntı oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Son 7 hafta kala puan durumu aşağıdaki gibi. En kötü ihtimal play-off oynayacağız ama direk gidersek daha iyi olur yoksa play-off sıkıntı oluyor
    Play off oynama gibi bir ihtimal yok bence takımın önemli oyuncularını maçı garantiliynce oyundan almanı tavsiye ediyorum , ciddi bir sakatlık yaşamazsan çok rahat çıkarsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Play off oynama gibi bir ihtimal yok bence takımın önemli oyuncularını maçı garantiliynce oyundan almanı tavsiye ediyorum , ciddi bir sakatlık yaşamazsan çok rahat çıkarsın.
    daha demin öyle bir şey yaptım maçı kaybettim 5 puan fark var ve tarsus iyi beni 3-0 yendiler ya biz ya da onlar

Mesaj Yetkileri