2.Hafta
Geçen seneki belalımızdan hımcımızı çıkarıyoruz.Oynanan futbol ve CCC sayısı yüzümüzü güldürdü 1.5 saatlik emeğimin karşılığını almak mutlu ediyor tabi ki.İşin püf noktasını buldum ve sonrası kolay oldu.
Taktiğimizin temel taşı yaratıcılık özgürlüğünü tüm takımın 0 a çekmek olduZaten çılgın olan maç motoru bu seviyedeki oyuncularla kıyamete dönüşüyordu bu sorunu en aza indirgedik ve makine gibi çalışan bir takım oldu sahada.Birde yeni bir şey denedim daha ne kadar etkili oldu çözemedim ama iyi sonuç vermesini umuyorum.Ortasahanın solundaki oyuncum yani oyun kurucuma hem oyun kurucu görevi verdim hem hedef adam görevi verdim pas stilini de ayağa olarak belirledim orta sahada başı sıkışan kendisine atıyor topu bütün toplar onda toplanıyor bu da daha tehlikeli ve olgun ataklar oluşturmamızı sağlıyor.Yeteneksiz oyuncuların gereksiz paslarından olabildiğince kaçınıyoruz böylece.

Zaten çılgın olan maç motoru bu seviyedeki oyuncularla kıyamete dönüşüyordu bu sorunu en aza indirgedik ve makine gibi çalışan bir takım oldu sahada.Birde yeni bir şey denedim daha ne kadar etkili oldu çözemedim ama iyi sonuç vermesini umuyorum.Ortasahanın solundaki oyuncum yani oyun kurucuma hem oyun kurucu görevi verdim hem hedef adam görevi verdim pas stilini de ayağa olarak belirledim orta sahada başı sıkışan kendisine atıyor topu bütün toplar onda toplanıyor bu da daha tehlikeli ve olgun ataklar oluşturmamızı sağlıyor.Yeteneksiz oyuncuların gereksiz paslarından olabildiğince kaçınıyoruz böylece.