1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Sonuçlar bence hedefleri gerçekleştirmek adına gayet ugun. Böyle devam Başarılar kalan maçlarında.

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Sonuçlar bence hedefleri gerçekleştirmek adına gayet ugun. Böyle devam Başarılar kalan maçlarında.
    Teşekkür ederim.

Spor Toto Süper Lig
    5. Hafta

Sahamızda Beşiktaş'ı ağırladığımız karşılaşmada özellikle ilk yarıda hücumda çok etkiliydik. Savunma güvenliğini ikinci planda tutmayı tercih etmeleri pahalıya patladı ve 1-0 öne geçtik ilk yarıda. Kazandığımız bir köşe vuruşunda kaleye yönelen topa müdahalesi yetersiz kalan İbrahim Toraman topu kendi ağlarına gönderdi. Farkı arttırabilecek fırsatlarda yakaladık ancak sonuçlandıramadık. İkinci yarıda oyun üstünlüğü Beşiktaş'ta gibi görünse de kalemizde tehlikeli pozisyon üretmekte başarılı olamadılar, genellikle ceza sahası dışından şutlarla kalemizi yokladılar. İşler tam istediğimiz gibi giderken savunma oyuncularının bir anlık dalgınlığını affetmediler. Almeida'nın yerine oyuna giren Adili fırsatçılığını konuşturup skoru eşitledi. İzleyenler açısından oldukça keyifli geçen karşılaşmada puanlar paylaşıldı.
    Last edited by Deus Dominus : 04.Aralık.2012 at 12:08

Spor Toto Süper Lig
    6. Hafta

Karabük deplasmanından 3 puanı çıkarmayı başardık. Karşılaşmaya Eren Albayrak'la başlamıştık bugün ancak yaşadığı sakatlık sonrası oyuna Şahin'i dahil ettik, bu değişiklik maçın hamlesi oldu ister istemez. Şahin'in göz alıcı performansı sayesinde deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. Tabii ki kalecimiz İlker Avcıbay'a da ayrı parantez açmak lazım. Önündeki genç, tecrübesiz oyuncularla uyumu, onlar üzerindeki kontrolü ve kalede güven vermesiyle bu güne kadar topladığımız puanlarda büyük pay sahibi tıpkı Karabük maçında olduğu gibi.

Ligde 6 hafta geride kalırken 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardık. Başlangıç için beklediğimizden daha iyi sonuçlar aldığımızı itiraf etmem gerek, alacağımız her puanın büyük önemi var. Tahminimce ligde kalabilmek için 30-35 arası bir puan toplamamız yeterli olacaktır ve bunu fazlasıyla yerine getirebilecek kapasiteye sahip olduğumuz kanaatindeyim.

Unutmadan diğer önemli gelişmeleri de paylaşalım;
    •Türkiye Kupası 2.Tur kuraları çekildi. Şanlıurfaspor'un konuğu olacağız 3 hafta sonra.
    •Yönetim el değiştirdi takımımızda. Mehmet Kılkışlı yerine Kerim Erdoğan seçildi, yeni başkanımıza görevinde başarılar dileriz
    •Yedek kalmaktan memnun olmayan Büyükşehir Bld. oyuncusu İbrahim Yılmaz'ın kiralık sözleşmesini feshettik. Katkıları için teşekkür ederiz.

Spor Toto Süper Lig
    7. Hafta

Savunma ağırlıklı oyunumuz belki görsel anlamda tatmin etmiyor olabilir taraftarlarımızı ama sonuca ulaşmamızı sağlayan en uygulanabilir yol bu. Topla çok işimiz yok, ceza sahamızdan uzak olduğu sürece problem değil Elimizden gelenin en iyisini yaptık yine savunmada, yakaladığımız fırsatlardan birinde Koray bireysel yeteneklerini kullanarak karşılaşmanın tek golünü kaydetti ve 3 puanı takımımıza kazandırdı. Savunmadaki hatasız oyunuyla Mustafa Yumlu sahadaki en iyi oyuncumuzdu.

Yeni antrenman tesislerimize de kavuştuk bu arada. Bulunduğumuz seviyeye uyum sağlayabilmek için daha da geliştirilmesi gerekli kuşkusuz, yeni yönetim bu konuda daha anlayışlı çıktı. Talebimi olumlu karşıladılar ve en kısa zamanda hazırlıklara başlayacaklarını dile getirdiler.Başkan o olmuş bu olmuş problem değil benim için, işime engel olmasınlar, işlerini yapsınlar yeter

Spor Toto Süper Lig
    8. Hafta

Lig liderine konuk olduğumuz hafta sol bekimiz İsmail'den yoksun sahaya çıkmak durumunda kaldık. Hafta içi antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası 1,5-2 hafta kadar takımdan uzak kalacak. Güçlü rakibimizin orta alandaki etkinliğini bir nebze kısıtlamayı başarsak da kanatları savunmata çok sıkıntı yaşadık. Bir tarafta Krasic gibi dinamik, çok yetenekli bir oyuncu, diğer tarafta hücum bindirmelerini sıklıkla yapan bir bek, genç oyuncularım için büyük bir sınav oldu. Bu da yetmezmiş gibi önemli oyuncularımızın maç içinde sakatlık yaşaması da işin tuzu biberi oldu. Krasic'i durduramadık ve 2 gol 1 asistle maçın yıldızı oldu. Maçın son bölümlerinde herşeyi göze alıp 3 forvete döndük, etkili pozisyonlarda yakaladık ama skoru eritmeyi başaramadık.
    Sonuç açısından üzgün değilim ancak Ömer Ali'nin talihsiz sakatlığı beni çok üzdü. Krasic'le girdiği ikili mücadelede diz çapraz bağlarından sakatlık yaşadı ve maalesef 8-10 ay gibi bir süre takımdan ayrı kalacak... Stoperimiz Hasan Erbey ise 2 hafta kadar aramızda olamayacak, kasığında zorlanmaya bağlı bir problem oluştu maç içinde.

Spor Toto Süper Lig
    9. Hafta

Fenerbahçe maçının son bölümünde denediğimiz ofansif anlayışı, dişimize göre bir rakibe karşı denemek istedim. Daha önde bir savunma çizgisi, daha fazla yaratıcılık, hücuma daha fazla katılan oyuncu... Skoru ele geçirene kadar sıkıntılı anlar yaşattı belki ama öne geçtikten sonra da gerisi geldi. Hücumda oynayabiliyormuş benim gençler bunu da test etmiş oldum 3-0'lık net bir skorla zafere ulaştık.
    Last edited by Deus Dominus : 05.Aralık.2012 at 02:31

Ziraat Türkiye Kupası
    2. Tur

Teknik bir arıza dolayısıyla geçmişi değiştirmek(!) durumunda kaldım. Burada paylaştığım son iki karşılaşma yaşadığım elektrik kesintisi nedeniyle tekrarlanmak durumunda kaldı. Bilgilerinize sunarım

Son durumunu merak ettiğim bazı isimleri izlemek adına güzel bir fırsat oldu kupa maçı. Gayet iyi bir oyunla bir üst tura ismimizi yazdırmayı başardık. Savunmada Hasan Erbey ile Mustafa Yumlu'nun güzel bir uyumu olmuştu, henüz Abdülkerim o uyumu sağlayamadı. Biraz aksıyor. Onun haricinde görev verdiğim her oyuncu işini yaptı.

3. Turdaki rakibimiz 1. lig ekiplerinden Denizlispor, gelecek karşılaşmayı seyircimiz önünde oynayacağız.
    Last edited by Deus Dominus : 06.Aralık.2012 at 13:50

Mesaj Yetkileri