Hazırlık maçı planlarını oyuncularımızın performanslarını yüksek tutmak ve birazda mental seviyelerini görmek için ayarlamıştım.
İlk maç Adapazarıspor ile yapılacaktı. Ardından sırasıyla GS; Darica GB; Aydınspor; Körfez FK ile oynayacaktık. Son hazırlık maçından 4 gün sonra ise ilk lig maçı olan Erciyes maçı vardı. Taktiğimizde herhangi bir değişiklik yapmamıştık. Ve takımımızı hücum yöntemleri için çalıştırıyordum.
Hazırlık dönemi takımın iyi ve kötü yönlerini görmemizi sağlamıştı. Takımı hücum gücü iyiydi bol pozisyon buluyorduk. ancak defansımızda hala sıkıntılar sürüyordu. lig için yeterli bir takım oluşturduğumu; en azından bu sezon kulüp beklentisi olan ligi orta sıralarda bitirtecek bir kadro kurduğumu düşünüyordum.
Galatasaray maçı biraz ağır olmuştu bizim için ancak takımımı suçlayamam. Galatasaray bizden 5 gömlek yukarda bir takımdı. aynı şekildede farkı yaptı zaten. bu maçta takımın mental kapasitesini ölçmek istemiştim ancak mental olarak bu takım henüz iyi bir seviyede değildi. Henüz...
Zaten daha bunun için önümüzde 1 sezon daha vardı. 4. sezonda tekrar görüşecektik Galatasaray ile.
Sezon öncesi Kaptanlarım ise Takımdan ayrılan Levent'in yerine Cem Yanık ve ikinci kaptan olarakta Samsunspor'dan adeta çaldığımızIvan Ergic olacaktı.
Hazırlık döneminde en çok dikkat çeken oyuncu Ali Genç olmuştu. GS maçı dışında her maçta golü vardı. Ama yinede en önemlisi lig maçlarında göstereceği performans.

Ivan Ergic olacaktı.