Yepyeni bir kadroyla 2. sezona başlıyorduk ve takımın uyum sorunu vardı ilk maçlarda.
Santa Catarina Eyalet kupasının İlk maçlarında istediğimiz sonuçları alamadık. Tabi bunda sadece bizim kötü oyunumuz değil, güçlü rakiplerle ilk haftalarda karşılaşıyor olmamız da etkendi.
İlk hafta geçtiğimiz sezon 8. olabilen Brusqueyi konuk ettik. Sergio mota ve Samuelin erken gelen golleriyle 15. dakikada skoru 2-0 yaptık. rakibimizn 35. dakikada gelen tek sayısı beraberlik için yeterli olmadı. Takım galibiyete rağmen beni pek memnun etmedi ancak yavaş yavaş düzeleceğini umuyordum.
2. Hafta ise Güçlü Avai deplasmanına çıktık. Kupanın favoilerinden olan Avai'yi zorladık ancak maalesef puan alamadık. 1-0 öne geçmemize rağmen 2-1 mağlup olduk.
3. hafta geçtiğimiz sezonun Eyalet şampiyonu Criciuma karşısında deplasmanda 3-2 mağlup olduk. Gittikçe iyiye gidiyorduk ancak güçlü rakiplerimizle deplasmanda oynamamız büyük handikaptı bizim için. Coutinho ve orta sahanın emektar ismi nenem goleri atan isimlerdi.
4. hafta o haftaya kadar lider olan formda joinvilleyi konuk ettik ve 2-1 mağlup olduk yine . Anderson lessa'nın çabası yetmemişti.Artık takım konuşmasının zamanı gelmişti.
5. hafta takımımdan galibiyet bekliyordum artık. Ve beklenen galibiyet gelmişti.Geçtiğimiz sezonu bir sıra altımızda bitiren Metropolitao karşısında Muhteşem oynadık ve 4-0 gibi net bir skorla kazandık.
6. hafta yine güçlü bir rakip ile. 2. ligin gözde kulüplerinden Figuirenseye konuk olduk. Oyuncularımla gurur duydum bu büyük maçta rakipleriyle başa baş bir mücadele sergilediler maçtan beraberlikle ayrıldık.
Artık takımın doğru yola girdiğine inanıyordum. Takıma 1 takviye daha yaptım bu sırada. Yaşlanan Nenem'in yerine Mithyue kiralandı Gremiodan ücretsiz olarak
![]()