Quote Originally Posted by mwaru View Post
Düşüne düşüne kafayı yedim biz niye kazanamıyoruz deplasman maçlarında?
1. maç puan kaybedersin, şanssızlıktır
2. maç puan kaybedersin, hakem hata yapmıştır
3. maç puan kaybedersin, sakatlık ve cezalar yüzünden olur

ama 1 Ocak 2012'den bu yana normal sezonda deplasmanda sadece 3 galibiyetin varsa demek ki bir şeyi çok yanlış yapıyorsun. Bu sene Avrupa'da deplasman maçlarının çoğunu kazandık ama futbol yine aynı futbol, anlayış yine aynı anlayış. Alex'in kovulduğu hafta Möchengladbach maçında takım beklediğimiz oyunu oynadı. Onun dışında Ael ve Marsilya deplasmanında verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok, buna rağmen kornerden bulduğumuz tek pozisyonu gole çevirerek maçları kazandık. Kimine göre bu stratejiydi, bana göre şans. Ama O şans her zaman yüzünüze gülmüyor işte, o şansta bir yere kadar.

Yani kimse kusura bakmasın Kadıköy'de maçları kazanıp, deplasmanda rezil top oynayarak bu maçların genelinde puan kaybetmek için çok ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Aykut Kocaman bu kulübün en büyük değerlerinden biri, saygılı ve karakteriyle örnek olması gereken kişilerden ancak ona hocalığında en büyük zararı da yine kendi sevenleri veriyor. Hocayı savunmak başkadır, hatayı savunmak başkadır. Sırf bu yüzden taraftarlar bile birbirleriyle atışır duruma gelmiş. Bu böyle yanlış bir şekilde nereye kadar sürüp gider bilmiyorum.