1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Sakatlık Sorunu

Threaded View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Taktik ekranini asabilirmisin (takim komutlariyla beraber).

Oyuncularin gorevleri uzerinde degisiklik yaptin mi? Yaptigin degisiklikleri anlatabilir veya resimlerini asabilirmisin?

Ek: Ben de Liverpool ile oynuyorum, ilk sezon ufak tefek 1-2 haftalik bir kac sakatlik disinda sakatlik gecirmedim. Yeni fizyoterapist vs. de almadan. Ya cok sanssizsin, ya da kullandigin taktiklerde sorun vardir.

Ek2: Ozellikle haftada 3 mac cok oynuyorsan, ya cok iyi rotasyon yapip hic bir oyuncuya haftada 2 mactan fazlasini oynatmaman, veya toplam antrenman seviyeni hafif tutmani tavsiye ederim. Maclardan sonra 1 gun dinlenme vermek de bu tip cok mac oynadigin takimlar icin faydali olur.

Bu taktiğim ve takım komutlarım. Ara transfer sezonunda olduğumuz için sakatlar genelde geri döndü. Bir de Afrika Kupası yüzünden eksikler olduğunu düşünürsek hiç çekilmez sakatlık sorunu. Oyuncu talimatlarında değişiklik yaptım. Ama sakatlığa etki edecek değişiklikler değil. Hepimizin yaptığı şeyler.

Bu da antrenman programım.
    Last edited by garez0066 : 05.Aralık.2012 at 20:03 Reason: Ek dosya yüklemesi.

Mesaj Yetkileri