Kurayı konuşmaya başlamışsınız açık ve net söyleyeyim en son gelecek takım Dortmunddur, Barcelona gelsin Dortmund gelmesin. Bu kadar açık ve net.
Kurayı konuşmaya başlamışsınız açık ve net söyleyeyim en son gelecek takım Dortmunddur, Barcelona gelsin Dortmund gelmesin. Bu kadar açık ve net.
İzledim, bu sezonki Şampiyonlar Ligi maçlarını da biliyorum. İlk isteyeceğim takım Schalke diye de belirttim zaten.
Psg, Dortmund, Barcelona, Juventus veya Shakhtar, Bayern veya Valencia'dan ziyade Malaga daha iyi olur. Valencia lider olursa o da 3. tercihim olur.
Üst tura çıkarsak ve Schalke gelirse eleriz, Malaga ve Valencia ile de şanslar eşit olur diye düşünüyorum. Diğer takımlara karşı da özellikle Dortmund ve Barca'ya karşı hiç şansımız olmaz.
3 maçta 1 puan varken söyledim bu tkaım şansızlık yaşamassa Çeyrek Final oynar diye..
Kadroya baktım.. Ambrabat yerine EMRE olması dogru.. Emre oldugu zaman Selçuk daha rahat oynuyor ve Emre kapatıyor orayı.. Melo şampiyonlar liginde daha etkili.. Duruma göre onun yerine engin alınabilir..
Elmanderle başlamak muhtemelen Terim bol pres ve erken gol çabasında
Zaten ilk golü biz atarsak gelir ki 2 farkla kazanırız rovanşı alır 2.tura yükseliriz
Kurada kim gelirse gelsin,eğer üst tur istiyorsak rakip ayırmamalıyız.Eğer öyle bir şey yaparsak psikolojik olarak kaybederiz.
Maça dönersek Emre tercihini doğru buluyorum.Selçuk etkili olursa bütün takım iyi oynar ve kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Schalke yi çok küçümsüyoruz ileri 4lüsü Holtby, Huntelaar , Affelay , Farfan olan bi takımdan söz ediyoruz biraz dikkatbence gelebilcek en iyi takım Malaga
Sanki çıktık da kurayı konuşur oldukBiraz sakin 3 saat sonra konuşuruz inşallah
Kadro iyi, beklediğim gibi. Umarım kazanırız.
Rumenler çıldırır![]()
Manchester United 11'i:
De gea, Jones, Wootton, Smalling, Buttner, Cleverley, Powell, Giggs, Rooney, Hernandez, Welbeck
Çok da as kadroyla çıkmamışlar
Empati yaparsak Ferguson fazla ayıp etmiş. 2 hafta önce ligde QPR maçı varken İstanbul'a tamamı yedek çıkmışlardı. Bu hafta sonu City deplasmanına gidicek olmalarına rağmen Rooney , Giggs , De Gea gibi aslarla çıkmış. Saygımız var demişti ama pek saygılı değilmiş![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hadi yine iyisiniz beyler maci ben izliyorum, Galatasarayin izledigim maclarinda genelikle galip gelirim![]()
Başarılar Galatasarayım !
Beyler bizim maçı hangi şifresiz kanallar veriyor ?
Braga inanılmaz goller kaçırıyor ve Galatasaray savunması da berbat durumda.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle hatalar yapacaksak işimiz zor
Berbat başladık. Gol yememiş olmamız mucize.
Ingiliz spiklerler demediklerini birakmadilar Galatasaraya, haklilarda.
derken Braga atti
Yine saçma golŞampiyonlar Ligi'nde oynuyorsan o topu ıskalamayacaksın.
Şimdi bu Braga'nın elenmiş halimi, adamlar ölümüne oynuyor ilginç.
...
Kim ıskaladı topu ?
Melodan once Riera'da kafasiyla sektirdi topu ki gol pozisyonu orda basladi
Bu maçtan puan çıkartamayız biz.Açık ve net.İşimiz Manchester'a kaldı.
En son bu kadar silik futbolu şampiyonluk maçında görmüştüm, bu halimizle 3.'lük bile fazladır. Böyle oynayacaksak umarım Avrupa Ligine gideriz oradan da ilk turda eleniriz.
Spiker orada sektiren oyuncunun Elmander olduğunu söyledi ama emin değilim.
G.Saray çok kötü oynuyor, daha doğrusu Braga çok iyi mücadele ediyor şu anda. Orta sahada çok rahat geliyorlar, orada karşılayan ekip G.Saray'da hata yapmaya çok müsait. Selçuk zaten defansif anlamda ortasahada çok vasat.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ingiliz spiker Riera dedi belki onlarin yanlisi var.
Tek isteğim şu turu geçelim gerisinde şef toplar defansı