Bi maci actim tekrar Aydin Yilmaz atti![]()
Bi maci actim tekrar Aydin Yilmaz atti![]()
aydınlık oldu bir an her yer
Aydın Yılmaz beMaç boyu gözükmedi ama attı golünü
![]()
Aydın mıHelal laaaaaaan
Aydın Yılmaz Bizde Öyle !![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Birazdan clujda yer
YILMAZ bu takım) Taraftara bak be 1 gol bitirir işi.Spiker Alp Özgen: Cluj önde ama artık orası bizi baglamıyor
)
ManU atacak gibi durmuyor hala, yememek lazım.
Ömrümü yedin küçük bezelye !
sahadanda cluj grup 2.olarak gösteriliyor ? canlı sonuçlara göre
Averajdandır ama önemi yok ikili averajda biz öndeyiz.
Yine direğe takıldık, 6 oldu bu toplamda !
ve bitirdi İtalyan !
2. Turdayız heyt beeeee helal olsun burak yılmaz aydın yılmaz tüm futbolculara ve milyonlarca taraftaraaa
Hadi hayirli ugurlu olsunbundan sonrasi dahada heyecanli olacak
Tam da bu mesajımı kopyalayacaktım dostumGerçekten dediğim çıktı yaradı iyiki yazmışım
İlk defa kendi takımım için hayırlı bi totem yapabildim
Tebrikler hepimize helal olsun ASLANLAR
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fatih Terim ile ilk defa gruplardan çıktık, onun adına sevindim çok. Ama bazı futbolcuların ilk yarıdaki halleri cidden sinir bozucuydu. Hem kendi hem ülke puanına iyi katkı oldu ona da seviniyorum tabii.![]()
Hahaha Cluj'lu oyuncular seviniyor maç sonu.![]()
Cluj'un, ManU'yu yenemeyeceğini düşünüyordum; ama bu kadar kötü bir ManU da beklemiyordum doğrusu. Yine de diğer düşüncelerimde yanılmadım. Braga, Avrupa maçlarında içerde oynadığı maçları kazanamıyor.Bugün de, öne geçmesine rağmen kaybetti yine.
G.Saray'a 2. tur hayırlı olsun.
O adamlara da helal olsun manuyu yendiler deplasmanda
Tebrikler Galatasaray. Bu sene iyi gidiyoruz avrupada, nazar değmesin diyelim artık![]()
Burak
Galatasaray'ın muhtemel rakipleri: PSG, Schalke, Malaga, Dortmund, Juventus, Bayern, Barcelona.
Tebrikler Galatasaray, Fatih Terim maçın başında verdiği maçı 2. yarıdaki değişikliklerle geri aldı. Bir hocanın takım için ne kadar önemli olduğunun kanıtı. Üst turlarda başarılar.
...
Helal olsun GalatasarayımHelal olsun İmparator !
Burak Yılmaz 6 maç 6 gol, 4'ü atamıyor denilen kafayla. Direğe takılmasa 7. golü de geliyordu. Helal olsun, takımı taşıdı resmen Şampiyonlar Liginde.
Geçen sene Selçuk ile şampiyonluk geldi, bu sene Burak ile gruptan çıktı. Şenol Güneş'e de teşekkür etmek lazım.
Artık uzun bir süre tartışılmamalı burak çünkü bu adam tüm gücüyle çalışıyor bir şeyler başarmaya çabalıyor
Tebrikler aslanlarımıza
Yine iyi bir kura çeksek fena olmaz şimdiTabi takımın da toparlanması gerek. İlk yarıdaki oyun kötünün de kötüsüydü.
Tebrikler Galatasaray'a. Uzun zaman sonra Avrupa'da iyi işler yapıyoruz. 2-3 takım dışında Galatasaray'ın gücü yetmeyeceği takım yok gibi duruyor 2.turda. Bir çeyrek final neden olmasın.