Bu guptan çıkan kupayı alır .
Ara transfer döneminde yine hareketli dakikalar yaşıyoruz şimdiye kadar anlaştığımız futbolcular ;
Giray Kaçar - Trabzonspor - Bedelsiz
Eren Güngör - Kayserispor - Bedelsiz
Hector Canteros - Velez - Bedelsiz
Enzo Andia - Universidad Catolica - Bedelsiz (Sezon Başında Anlaşıldı)
Alper Potuk - Eskişehirspor - 7m Sterlin (48 ay taksitli)
Transferlerin hepsinin yararlı olacağına inanıyorum özellikle kaliteli Türkler kattık kadromuza yeni sezonda daha rahat olacağız![]()
Transferler genelde çok iyide yabancı stoper bence gereksiz olmuş.
Alper çok iyi olmuş özellikle.Diğerleri de iyi transferler..
Gs 'ye deplasmanda yenilmemen takımın ne kadar güçlendiğinin göstergesi , kupa büyük ihtimal bu sene gençlerin , ligde en son durum neydi.
transferler güzel olmuş hocam seneye kesin şampiyonuz bir de bu takıma hakkını verebilecek bi forvet alman lazım, ben bjk ye carlos fierro yu almıştım ki aldığımda çok vasattı buna rağmen 6.5m pound verdim, şimdi resim koymaya üşeniorm da özellikleri yazıyım:
teknik 16 dribllng 15 passing 14 finishing 15 composure 15 off the ball 20 acc 16 pace 16 aglty 17 strenght 13 (daha bi çok iyi özelliği de var)
özet: fierroyu al çok gelişio 3e 5e bakma maç başı 1.5 gol ortalaması var 0.5 de asist![]()
7 puan fark var her şey olur o ligde
2 . grupta kafada kim var ?
antalya maçı biraz havlu attırmış gibi ,kupayı almak şart oldu.
Çok ilginç bi durum olmazsa ki çok düşük bi ihtimal en iyi durumda yine 3. bitiricez.Dua edelimde eleme maçında Chelsea vari bi takım gelmesin nedense bu tür şeylerde takımım çok şanssız
Bu arada Hosnyi 4 milyon sterlin karşılıgında Wigan'a yolladık , bedava alınan bi oyuncudan güzel bir gelir
Kupayı istiyoruz. hosnyi iyi paraya satmışın. Bide şu kuralardaki şansızlığın bir kırsan iyi olcak
oyuncu satışlarından güzel para elde ediyosun, ne kadar çok yerli oyuncuyla devam edersen okadar iyi bu sezon sonu TSL 'de ilk 18 'e sadece 5 yabancı kayıt edebileceksin haberin olsun.
Kupa'da iyi gidiyorsun gerçekten ancak ligde o son beraberlik ile şampiyonluk çok zor ne yazık ki..
Kupayı alıp ligde ilk 3e girersek başarılı bir sezon geçirmiş oluruz..
Şu an tek düşüncem kupa oldu artık kaşımıza kim çıkarsa çıksın yenebilecek güçteyiz bizde istiyoruzHosny cidden iyi paraya gitti
Kuralardaki şanssızlığa anlam veremdim bi türlü Galatasarayla kariyer yaptıgımdada aynı şekildeydi başta nasıl başlarsa sanki öyle gidiyo oyunda bi bugmudur nedir...
Evet dostum gelecek sezon kadroda düşünmediğim yabancılar listesini çıkardım şu anda ilk 18 e 6 yabancı kayıt edebiliyorum genel kadroya ise 10, senin bahsettiğin sayı ilk 18 için geçerli dimi ?
Ligte en iyi yapabileceğimiz şu an için 3. bitirmek, kupaya asılıcaz![]()
evet gelecek sezon ilk 18 'e 5 oyuncu kayıt edebileceksin.[/B]