Ağır bir mağlubiyetin arkasından taraftarlarımıza kendimizi affettrimemiz gerekiyordu. Sırada kamuoyunun kendilerinden beklentileri yüksek olan Göztepe ile oynuyorduk.
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 6.Hafta
Maçın son dakikalarını 10 kişi tamamlasakta Ergic'in goluyle 1-0 kazanmayı bildik.
Aldığımız galibiyet ile 6. sıraya yükselmiştik
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 7.Hafta
Rakibimiz Hatayspor'du. deplasmandan en azından 1 puan ile dönmeyi hedefliyordum.
Zorlu geçen maçta defansımızın hatalarıyla 1-0 önde olduğumuz maçta 2-1 geriye düşüyorduk. ancak şansımızında yardımıyla rakip takım 2 kez kaleyi şaşırınca 3-2 kazanıyor ve eve 5. sırada dönüyorduk.
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 8.Hafta
Evimizde Trabzon şehrinin bir diğer takımı olan 1461 Trabzon ile karşılaşıyorduk. Rakip kaleyi top atışına tutmamıza rağmen maçta gol sesi çıkmıyordu. kaybettiğimiz 2 puana rağmen 1 sıra daha yükselerek 4. sıraya yükseliyorduk 16 puanla
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 9.Hafta
Takımın ileri ucu ve forvetleri iş yapmayınca ve defansın basit bir hatasıyla golüde kalemizde görünce evimizdeki maçtan 1-0 mağlup ayrılıyoruz. bu mağlubiyet ile tekrar 7.sıraya geriliyoruz.
Sezon başında çok şeyler beklediğim Faye, Serhat Akın ve Muhammet Hanifi beni yüzüstü bırakıyorlardı ve kötü oynadıklarınıda üstüne üstlük kabul etmiyorlardı. Bu üçlüye karşı sabrım gitgide tükeniyor.
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 10.Hafta
Bandırma deplasmanında hiç beklemediğimiz bir beraberlik alıyorduk. Kalecimizin 8.2 aldığı ve 2 gol attığımız maçta Faye ve Obiefule inanılmaz hatalarıyla 2-2 berabere kalıyorduk. son 3 haftadaki 7 puan kaybına rağmen 5. sırada yer buluyordu takımımız.
Maçtan sonra sinirlerime hakim olamıyordum. Oyuncularla yaptığım konuşmalar hiçbir şeyi değiştirmemişti. Performanslarında en ufak bir artış yoktu. artık son çareye başvurma vaktiydi. Performanslarından ötürü her iki oyuncuyada 2 haftalık para cezası verilmesi için yönetime raporumu sundum. Talebim yönetim kurulu tarafından da kabul edildi ve ceza verildi. Artık dönüşü yoktu. ya iki oyuncuyuda kazancak yada kaybedecektim. Bu kumarı kaybedersem bir şey değişmeyecekti zaten rezil bir oyun sergiliyorlardı. ama kazanırsam... Takım için inanılmaz bir gelişim olacaktı.
6.-10. haftalar arası alınan sonuçlar toplu olarak şu şekilde
Türkiye Kupası zamanı gelmişti. Kuralar çekildiğinde 1461 Trabzon çıkıyordu karşımıza. Ligde 3 hafta önce berabere kalmıştık evimizde. Bu sefer deplasmana gidiyorduk. Geçen sezonki kupa eşleşmelerine göre bu sezon daha rahat olacak gibi duruyordu...